Ράσφορντ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον βγάζει στο «σφυρί» σε... τιμή ευκαιρίας

Ράσφορντ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον βγάζει στο «σφυρί» σε... τιμή ευκαιρίας

Σε επαφές με τη Μίλαν ο Ράσφορντ
Αποφασισμένη να παραχωρήσει τον Μάρκους Ράσφορντ το ερχόμενο καλοκαίρι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει κατεβάσει πολύ τις απαιτήσεις της για τον Άγγλο επιθετικό.

Αυτή η ιστορία, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ένα δικό της παιδί, δεν θα έχει το τέλος που πολλοί ανέμεναν. Όλα δείχνουν άλλωστε πως ο Μάρκους Ράσφορντ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα στην οποία μεγάλωσε.

Όπως μετέδωσε η Telegraph, οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν τον 27χρονο επιθετικό το ερχόμενο καλοκαίρι και μάλιστα είναι έτοιμοι να δώσουν το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του σε... τιμή ευκαιρίας. Ένα ποσό κοντά στα 48 εκατομμύρια ευρώ κρίνεται ικανό να τους πείσει να πουν το «ναι».

Ο Ράσφορντ πάντως δεν θέλει να μειώσει τον μισθό του, που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ετησίως και αυτό ίσως αποτελέσει τροχοπέδη σε κάποιο ενδεχόμενο deal.

Ο Άγγλος επιθετικός βρέθηκε εκτός ομάδας λίγο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γιουνάιτεντ από τον Ρούμπεν Αμορίμ, έφυγε δανεικός για την Άστον Βίλα, όπου βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό και τώρα θα αναζητήσει καταπώς φαίνεται το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.