Γκουαρδιόλα: «Ο Τεν Χαγκ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής»

Newsroom
Γκουαρδιόλα: «Ο Τεν Χαγκ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής»

bet365

Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έδειξε την υποστήριξή του στον Έρικ Τεν Χαγκ μετά την κατάκτηση του FA Cup από την Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Σίτι στον τελικό του Κυπέλλο Αγγίας και κατέκτησε την 13η κούπα στην ιστορία της. Μια επιτυχία επαρκής για να ενισχύσει την πίστωση χρόνου στον Έρικ Τεν Χαγκ του οποίου το μέλλον στην ομάδα ήταν υπ' ατμόν.

Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ πάντως, έλαβε την υποστήριξη του αντιπάλου του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ηττημένος από τον Ολλανδό ομόλογό του, ο προπονητής των Σίτιζενς, αρχικά συνεχάρη τους αντιπάλους του για την κατάκτηση του Κυπέλλου πριν απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις φήμες περί απόλυσης του Τεν Χαγκ. «Πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας καταπληκτικός προπονητής. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας είναι σημαντική γι' αυτούς, όπως ήταν και για εμάς την περασμένη σεζόν», τόνισε συγκεκριμένα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα