Νότιγχαμ Φόρεστ: Η ακρόαση της έφεσης για την αφαίρεση βαθμών ορίστηκε για τέλη Απρίλη

Νότιγχαμ Φόρεστ: Η ακρόαση της έφεσης για την αφαίρεση βαθμών ορίστηκε για τέλη Απρίλη

Newsroom
notixgam

bet365

Η ακρόαση της έφεσης της Νότιγχαμ Φόρεστ για την τιμωρία τεσσάρων βαθμών για παράβαση των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας (PSR) θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που αρχίζει τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Τη Δευτέρα (18/03) η εφέσιμη απόφαση για τις οικονομικές παραβιάσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ έγινε γνωστή με τους Ρεντς να τιμωρούνται με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών.

Οι κανόνες οικονομικής βιωσιμότητας της αγγλικής λίγκας ορίζουν πως ένας σύλλογος δεν μπορεί να παρουσιάσει απώλειες που ξεπερνούν τα 130 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος τριετίας, κάτι που η Νότιγχαμ δεν φαίνεται πως απέφυγε. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τους Times, ο σύλλογος υπερέβη αυτό το όριο κατά 40 εκατομμύρια. Κανονικά δε, για τη συγκεκριμένη παραβίαση προβλεπόταν να τού αφαιρεθούν έξι βαθμοί, αλλα κρίθηκε από την ανεξάρτητη επιτροπή που εξέτασε την υπόθεσή της ότι είχε «εξαιρετική συνεργασία», οπότε η ποινή έπεσε στους 4 βαθμούς. Ωστόσο, η νομική ομάδα του συλλόγου, θεώρησε την τιμωρία υπερβολική και υπέβαλε έφεση ελπίζοντας στην άρση του -4.

Η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ πρόκειται να εκδικαστεί την εβδομάδα που αρχίζει στις 22 Απριλίου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα