Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ 3-3: Αίμα κι άμμος και φωτιά στην τετράδα!

Newsroom
Άστον Βίλα

bet365

Σε ένα ματς γεμάτο γκολ και θέαμα η Άστον Βίλα κόλλησε στο χορταστικό 3-3 απέναντι στη Μπρέντφορντ κι έδωσε ελπίδα στην Τότεναμ για τη μάχη της τετράδας. Βλέπει Ευρώπη η Γουέστ Χαμ, ανάσα για Λούτον.

Ματσάρα με έξι γκολ, αλλά χωρίς νικητή στο «Villa Park». Η Άστον Βίλα αν και προηγήθηκε με 2-0 δεν κατάφερε να λυγίσει την Μπρέντφορντ που πήρε το 3-3 και έβαλε φωτιά στη μάχη της τετράδας. Στο 39΄ο Ουότκινς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, προτού ο Ρότζερς γράψει το 2-0. Μέσα σε εννιά λεπτά ωστόσο στο β΄μέρος οι Λονδρέζοι κατάφεραν να φέρουν τα πάνω - κάτω. Στο 59΄ο Ζάνκα μείωσε σε 2-1, τρία λεπτά αργότερα ο Εμπουεμό ισοφάρισε, ενώ στο 68΄ο Ουισά ολοκλήρωσε την ανατροπή. Παρόλα αυτά η Άστον Βίλα είχε τα ψυχικά αποθέματα για να πάρει έστω στον βαθμό. Στο 81΄ο Ουότκινς ισοφάρισε στο τελικό 3-3, με την Άστον Βίλα να μένει στην πρώτη τετράδα, αλλά την Τότεναμ να έχει την ευκαιρία να την εκτοπίσει από το -3 με δυο ματς περισσότερα.

Τρίποντο ελπίδας για την Έβερτον

Η Έβερτον πήρε... βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Μπέρνλι με σκορ 1-0 και «σκαρφάλωσε» στη 15η θέση της Premier League με 29 βαθμούς. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε για την ομάδα του Σον Ντάις ο Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος «χάρισε» τη νίκη στα Ζαχαρωτά στο 45+2’.

Νίκη-ανάσα για τη Λούτον

Η Λούτον επικράτησε με ανατροπή της Μπόρνμουθ με σκορ 2-1 και πήρε τρίποντο-ανάσα στην 32η αγωνιστική της Premier League. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης με το τέρμα του Μάρκους Ταβερνιέ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μετουσίωσαν τις ευκαιρίες τους σε γκολ στο 73', φτάνοντας στην ισοφάριση με το τέρμα του Κλαρκ. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς δεν σταμάτησε εκεί και έκανε την ανατροπή στη συμπλήρωση του 90λεπτου, με το γκολ του Μόρις, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 2-1.

«Απόδραση» της Νιούκαστλ από το «Craven Cottage»

Μεγάλη νίκη για τη Νιούκαστλ! Η ομάδα του Έντι Χάου «λύγισε» τη Φούλαμ στο Λονδίνο με 1-0 και μείωσε τη διαφορά στον βαθμό από την 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την 7η Γουέστ Χαμ. Στο 75' ακυρώθηκε γκολ του Σερ για οφσάιντ και στο 81' ο Γκιμαράες έδωσε τη λύση. Ο Μπαρνς σέντραρε από αριστερά, η μπάλα μετά από κόντρα στρώθηκε στον Βραζιλιάνο χαφ, ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το «χρυσό» γκολ.

Ανατροπή και εξάδα για τη Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ νίκησε με ανατροπή εκτός έδρας τη Γουλβς με σκορ 2-1 και ισοβαθμεί στην 6η θέση της Premier League παρέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαράμπια. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε και τα Σφυριά έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση από το σημείο του πέναλτι με την εύστοχη εκτέλεση του Πακετά. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 84ο λεπτό του ματς, με τον Γουόρντ Πράους να πετυχαίνει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σα για το τελικό 2-1.

Βαθμολογία

pl table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα