Τσέλσι: Υποδοχή... προδότη στον Μάουντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Τσέλσι: Υποδοχή... προδότη στον Μάουντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Μάουντ

bet365

Με αποδοκιμασίες και φανέλες στις οποίες είχαν γράψει «Είσαι Ιούδας» υποδέχτηκαν τον Μέισον Μάουντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» οι οπαδοί της Τσέλσι.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσαν στον ποδοσφαιρικό πλανήτη το βράδυ της Πέμπτης ένα από τα πιο «τρελά» παιχνίδια της σεζόν. Σε ένα ματς «ροντέο» από την αρχή μέχρι και το φινάλε, η Τσέλσι κατάφερε να βγει νικήτρια από το... πουθενά με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον Πάλμερ να υπογράφει τη νίκη για τους «μπλε» του Λονδίνου.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς, ήταν αναμενόμενα ο Μέισον Μάουντ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός επέστρεψε για πρώτη φορά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά την αποχώρηση του από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι. Οι «μπλε» φίλαθλοι των υποδέχτηκαν με έντονες αποδοκιμασίες, αλλά και με φανέλες του στις οποίες έγραφαν «Είσαι Ιούδας».

Σε κάθε επαφή του Μάουντ με την μπάλα οι οπαδοί της Τσέλσι τον αποδοκίμαζαν. Μάλιστα, λίγο πριν από το λήξη του αγώνα, ο Άγγλος είχε μια «κοκορομαχία» με τον Έντσο Φερνάντες ο οποίος στο τέλος του αγώνα του έδειξε το σήμα της Τσέλσι χτυπώντας χαρακτηριστικά στο στήθος του!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα