Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 1-1: «Χ»αμένες και οι δυο

Γουεστ Χαμ - Τοτεναμ

bet365

Η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Τότεναμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με 1-1, με τις δυο ομάδες να χάνουν έδαφος για τους στόχους τους. Βασικός και αναντικατάστατος ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Τότεναμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, σε ένα αποτέλσμα που δεν βολεύει καμία εκ των δύο. Οι Σπερς έμειναν στο -2 από την 4η Άστον Βίλα, ενώ τα Σφυριά βρίσκονται σε δύσκολη θέση στη μάχη τους για την Ευρώπη. Βασικός και αναντικατάστατος για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, Ντίνος Μαυροπάνος.

Το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου βρήκε γρήγορο γκολ, μόλις στο 5', όταν ο Βέρνερ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τζόνσον από κοντά άνοιξε το σκορ με πλασέ. Στο 10' ο Πόρο αστόχησε με σουτ και τρία λεπτά αργότερα ο Φαμπιάνσκι μπλόκαρε το σουτ του Σον. Στο 19ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μπόουεν ο Ζουμά ισοφάρισε στην πρώτη φάση των γηπεδούχων.

Στο 37' ο Βικάριο απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ Πράους και στο 48' είπε όχι στον Μαυροπάνο, καθώς απέκρουσε την μπάλα μετά από την κεφαλιά του και στην επαναφορά αστόχησε ο Αντόνιο, στην τελευταία φάση του ματς.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ζουμά, Μαυροπάνος, Έμερσον, Γουόρντ Πράους, Σούτσεκ, Μπόουεν, Πακετά, Κουντούς, Αντόνιο

Τότεναμ: Βικάριο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντόγκι, Πόρο, Μπεντανκούρ (70’ Σαρ), Μπισουμά (82’ Χόιμπιεργκ), Μάντισον (70’ Κουλουσέφσκι), Τζόνσον (90’ Λο Σέλσο), Σον, Βέρνερ (82’ Ριτσάρλισον)

Βαθμολογία:

pl table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα