Νότιγχαμ Φόρεστ: Τιμωρία δυο αγωνιστικών στον βοηθό προπονητή για την φραστική επίθεση στον ρέφερι Τίρνεϊ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τιμωρία δυο αγωνιστικών στον βοηθό προπονητή για την φραστική επίθεση στον ρέφερι Τίρνεϊ

Newsroom
notixgam

bet365

Ο βοηθός προπονητή της Φόρεστ, Στίβεν Ριντ, δεν απέφυγε την ποινή για την φραστική επίθεση εις βάρος του διαιτητή του αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ και τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές!

Με τιμωρία δυο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων λιρών τιμωρήθηκε ο βοηθός προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στίβεν Ριντ, για την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος του διαιτητή του αγώνα με τη Λίβερπουλ, Πολ Τίρνεϊ.

Το γεγονός πως ο Άγγλος ρέφερι άφησε λίγο παραπάνω χρόνο από τις καθυστερήσεις που ωφέλησε τη Λίβερπουλ για το νικητήριο γκολ σε νεκρό χρόνο εξόργισε τους ανθρώπους της Φόρεστ, με τον Ριντ να χάνει τελείως τον έλεγχο.

«Με ρώτησε για μια απόφαση και του είπα ότι θα του μιλήσω μέσα στη φυσούνα κι όχι έξω στο γήπεδο. Μετά συνέχισε να με αμφισβητεί και του επανέλαβα ότι θα του μιλήσω μέσα.

Μετά είπε '' κάθε εβδομάδα τα ίδια, μου***''. Του έδειξα την κόκκινη κάρτα και συνέχισε '' Δούλευα με όλους εσάς τους γαμ@@@@ κάθε εβδομάδα την προηγούμενη σεζόν. Συνέχισε να χρησιμοποιεί αντίστοιχες βρισιές και με αποκάλεσε μου@@ σε άλλη μια περίπτωση ενώ φεύγαμε από τον αγωνιστικό χώρο» τόνισε ο Τίρνεϊ στην αναφορά του.

Οι δηλώσεις του Τίρνεϊ μάλιστα επιβεβαιώθηκαν τόσο από τους βοηθούς του όσο και από το ανεξάρτητο πάνελ που επιβλέπει τους διαιτητές, το οποίο έκρινε με τη σειρά του ένοχο τον Ριντ. Από την πλευρά του ο βοηθός της Νότιγχαμ Φόρεστ απολογήθηκε για τις πράξεις του, αλλά δεν γλίτωσε την τιμωρία.

Με χρηματικό πρόστιμο μάλιστα ύψους 75 χιλιάδων λιρών τιμωρήθηκε και η Νότιγχαμ Φόρεστ, ποσό υψηλότερο από το συνηθισμένο μιας και ήταν η τέταρτη φόρα που το κλαμπ τιμωρείται για υπόθεση που φορά επίθεση σε διαιτητή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα