Μαγκουάιρ: Λέει ότι η Γιουνάιτεντ έχει ήδη τον δικό της Μπέλινγκχαμ

Newsroom
maguire_harry

bet365

Ο Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι ο 18χρονος Κόμπι Μαϊνού θα γίνει ο επόμενος Τζουντ Μπέλινγκχαμ της Αγγλίας.

Ο Μαϊνού, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του ειδικά στη νίκη του FA Cup επί της Λίβερπουλ, η οποία τράβηξε την προσοχή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Μαγκουάιρ ήταν καθοδηγητής του 18χρονου στο «Όλντ Τράφορντ» και έκανε παραλληλισμούς μεταξύ του και του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος λάμπει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν ρωτήθηκε αν ο Μαϊνού είναι έτοιμος για τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του διεθνούς ποδοσφαίρου, ο έμπειρος αμυντικός είπε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι. Το να παίζεις σε μια μεγάλη διοργάνωση, προφανώς, είναι μεγάλο να έχεις εμπειρία, αλλά και τα νεαρά αγόρια έρχονται και μερικές φορές παίζουν χωρίς φόβο και μπορούν να διαπρέψουν με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχω καμία απολύτως ανησυχία. Είναι απίστευτο που είναι (μόνο) 18, είναι τόσο ώριμος. Είναι λίγο σαν τον Τζουντ όταν ήταν μικρό αγόρι. Έχει το κεφάλι στους ώμους του. Δεν είχα καμία ανησυχία. Βλέπω μέρα με τη μέρα την ικανότητά του στην προπόνηση. Θέλει απλώς να δουλέψει σκληρά και να τα πάει καλά. Τον συγχαρώ, είπα ότι το άξιζε, συνέχισε έτσι και φρόντισε να απολαμβάνει ο ίδιος».

«Έχει τα πάντα, μπορεί να χειριστεί την μπάλα άψογα. Είναι πραγματικά δυνατός, δυνατός και μπορείτε να δείτε την εξέλιξη για να παίξει αυτόν τον ρόλο, ειδικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακούστε, έχουμε πολλούς καλούς σέντερ σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή, πολλοί παίκτες που ήταν εκεί και το έκαναν, και έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν στα μεγάλα, μεγάλα τουρνουά. Θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει, γιατί είναι υπέροχο παιδί. Είναι συναρπαστικές στιγμές για αυτόν και την οικογένειά του. Θα δούμε πού θα πάει», συμπλήρωσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα