«Χαρακίρι» η Νότιγχαμ, ισοφαρίστηκε στο τέλος από τη Λούτον!

Newsroom
luton_nottingham

bet365

Η Νότιγχαμ κρατούσε μέχρι το 88ο λεπτό ένα σπουδαίο διπλό, αλλά στο 89' ο Μπέρι λύτρωσε τη Λούτον και την κράτησε ολοζώντανη στη μάχη της παραμονής. Άντεξε η Μπέρνλι κι... ελπίζει!

Η Νότιγχαμ βρέθηκε μια ανάσα από ένα τεράστιο διπλό, ωστόσο ο Μπέρι στο τέλος της στέρησε τη χαρά και κράτησε τη Λούτον ολοζώντανη στη μάχη της παραμονής. Το 1-1 κρατά την απόσταση των τριών βαθμών της Φόρεστ από τη νεοφώτιστη και τη ζώνη υποβιβασμού, ωστόσο υπάρχει και η κρίσιμη απόφαση για το μέλλον των «Κόκκινων» στην κατηγορία. Θυμίζουμε, πως τις επόμενες ημέρες η Νότιγχαμ αναμένεται να μάθει αν τελικά θα τιμωρηθεί για παραβίαση των οικονομικών κανονισμών της Premier League. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Φόρεστ ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες να «σφραγίσει» τη νίκη, δεν το έκανε όμως και στο 89' η Λούτον πήρε τον πολύτιμο βαθμό.

Στο 34' ο Γκιμπς – Γουάιτ με ωραία λόμπα βρήκε προς το δεύτερο δοκάρι τον Γουντ, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0. Το σύνολο του Έντουαρντς βρήκε δίχτυα λίγο πριν την ανάπαυλα, αλλά ο Μενγκί είχε κάνει χέρι πριν σκοράρει και το γκολ να μη μετρήσει. Η Φόρεστ είχε τον έλεγχο, όμως Ελάνγκα και Χάντσον - Οντόι δεν είχαν ουσία στην τελική προσπάθεια. Η Λούτον από το... πουθενά κατάφερε να «παγώσει» τους «Κόκκινους», αφού ο Μπέρι με ωραίο σουτ στο τέλος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League διαμορφώνοντας το 1-1.

Επιτέλους νίκη για την Μπέρνλι...

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου τρεις μήνες για να επιστρέψει στις νίκες η Μπέρνλι. Η ομάδα του Κομπανί επικράτησε 2-1 εντός της Μπρέντφορντ, βρέθηκε στο -8 από τη ζώνη παραμονής κι ελπίζει... Οι «clarets» μπήκαν δυνατά, κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βιτίνιο από τον Ρεγκιλόν, με συνέπεια ο τελευταίος να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μπρουν Λάρσεν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 25΄, αλλά ο Τόνεϊ έχασε μοναδική ευκαιρία. Στο 60ο λεπτό ο Φοφανά πέτυχε το 2-0 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του. Η Μπρέντφορντ πίεσε και μείωσε στο 83' με τον Άγιερ. Στο 90' + 7' μια σέντρα - σουτ κατέληξε στα δίχτυα των «clarets», αλλά έγινε ξεκάθαρο φάουλ του Τόνεϊ στον τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα