Λίβερπουλ: Η μεταγραφική αξία παίκτη της είναι σχεδόν 40 φορές μεγαλύτερη από ό,τι πριν από ένα χρόνο

Λίβερπουλ: Η μεταγραφική αξία παίκτη της είναι σχεδόν 40 φορές μεγαλύτερη από ό,τι πριν από ένα χρόνο

Newsroom
klopp_liverpool_sad

bet365

Η αξία ενός παίκτη της πρώτης ομάδας της Λίβερπουλ έχει αυξηθεί κατακόρυφα τον τελευταίο χρόνο, με την εκτιμώμενη μεταγραφική αξία του σταρ να αυξάνεται κατά 4000%.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έχει κερδίσει τη φήμη του... καλλιεργή ταλέντων, με σχεδόν όλους όσοι μπαίνουν στην ομάδα του να βλέπουν τεράστια βελτιώση στο παιχνίδι τους.

Οι Reds θα χάσουν σημαντικά την ικανότητα του Γερμανού να αναπτύσσει νεαρά ταλέντα του συλλόγου, με τον πρόσφατο θρίαμβο στο Carabao Cup επί της Τσέλσι να είναι η τρανή απόδειξη, αφού ο έμπειρος κόουτς χρησμιοποίησε μια εξαιρετικά νεαρή ενδεκάδα.

Ένας από τους αναπληρωματικούς του Kloppo στο παιχνίδι, ο Τζάρελ Κουάνσα [που μπήκε στη θέση του Κονατέ] σημειώνει εκπληκτική άνοδο αυτή τη σεζόν και αυτό αντικατοπτρίζεται στη μεταγραφική του αξία.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο 21χρονος αποτιμήθηκε στα 400.000 ευρώ από το transfermarkt, αλλά μετά τις 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, η εκτιμώμενη αξία του έχει αυξηθεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Δηλαφή σχεδόν 40 φορές η αξία του από πριν από 11 μήνες!

ΚΟΥΑΝΣΑ

Ο Κουάνσα είχε την ευκαιρία να λάμψει χάρη στη συμμετοχή της Λίβερπουλ στο Γιουρόπα Λιγκ και συμμετείχε σε 9 αγώνες της Premier αυτή τη σεζόν, μεταξύ των οποίων και η παρουσία του στο βασικό σχήμα εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ.

Ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα της ικανότητας διαχείρισης του Κλοπ είναι ένας από τους πιο πρόσφατους νεοσύλλεκτους της Λίβερπουλ, ο Έντο. Ο Κλοπ υπέγραψε τον 30χρονο μέσο από τη Στουτγάρδη το καλοκαίρι και υπήρχαν σημαντικές επιφυλάξεις για το αν θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Φαμπίνιο, αλλά ο Ιάπωνας διεθνής ήταν εντυπωσιακός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα