Ποστέκογλου: «Η 4η θέση δεν είναι χρυσό εισιτήριο για τον Γουίλι Γουόνκα»

Ποστέκογλου: «Η 4η θέση δεν είναι χρυσό εισιτήριο για τον Γουίλι Γουόνκα»

Newsroom
postecoglou_spurs

bet365

Ο Άγγελος Ποστέκογλου λέει ότι η Τότεναμ δεν θα αρκεστεί στην τέταρτη θέση της Premier League καθώς στοχεύει στον τίτλο!

Ο Άγγελος Ποστέκογλου επιμένει ότι η πρόκριση στο Champions League δεν πρέπει να θεωρείται ως «χρυσό εισιτήριο» για την Τότεναμ καθώς στοχεύει στον τίτλο. Ο έμπειρος τεχνικός προετοιμάζει τους Σπερς για τη ζωτικής σημασίας αναμέτρηση της Κυριακής (10/03) με την Άστον Βίλα. Μια ήττα θα τους έβλεπε να μένουν οκτώ πόντους πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο σύλλογος στοχεύει στη δόξα της Premier League.

«Δεν βλέπω το νόημα να προσπαθώ να στοχεύσω σε κάτι άλλο εκτός από την πρώτη θέση! Ποιο είναι το νόημα; Δεν βλέπω το νόημα... Το έχω πει από την αρχή, δεν είμαι απελπισμένος, να κατακτήσω κάτι μόνο και μόνο για άνεση ή ασφάλεια. Είμαι εδώ για να δημιουργήσω μια ομάδα που κερδίζει πράγματα. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι στο τέλος του τρέχοντος έτους, έχουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την επόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Φίλε, δεν είναι ένα χρυσό εισιτήριο για τον Willy Wonka, το ξέρεις; Απλώς σου δίνει μια χρονιά στο Champions League. Αλλά αν δεν χτίσεις πάνω σε αυτό ή δεν αναπτυχθείς από αυτό, δεν έχει νόημα. Επειδή δεν είμαστε εδώ για συμμετοχή. Είμαστε στο πρωτάθλημα για να κερδίσουμε πράγματα. Ναι, αν πάρουμε μια θέση για το Champions League φέτος, σημαίνει ότι έχουμε προοδεύσει σε σχέση με πέρυσι. Αλλά έχει προχωρήσει το ποδόσφαιρό μας; Είμαστε καλύτερη ομάδα; Είμαστε πιο δυνατή ομάδα; Θα βελτιωθούμε το καλοκαίρι για να βεβαιωθούμε ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι; Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό για μένα. Ο στόχος μου φέτος ήταν πάντα η δημιουργία μιας ομάδας που ελπίζω να θέσει γερά θεμέλια για να προχωρήσουμε μπροστά ως μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει πράγματα. Από εκεί ξεκινάει και εκεί τελειώνει».

Ο Ποστέκογλου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τους «Σπερς» μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, με τον σύλλογο να έχει μια πραγματική ευκαιρία για έξοδο στο Champions League. Θυμίζουμε ότι η Τότεναμ πέρυσι τερμάτισε όγδοη, παίρνοντας 60 πόντους από 38 αγώνες. Φέτος έχει ήδη 50 πόντους από 26 ματς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα