Σόλσκιερ: «Ο Ρονάλντο ζήτησε να μην παίξει και μετά παραπονιόταν, η Γιουνάιτεντ απέρριψε δυο φορές τον Χάαλαντ»

Σόλσκιερ: «Ο Ρονάλντο ζήτησε να μην παίξει και μετά παραπονιόταν, η Γιουνάιτεντ απέρριψε δυο φορές τον Χάαλαντ»

Σόλσκιερ: «Ο Ρονάλντο ζήτησε να μην παίξει και μετά παραπονιόταν, η Γιουνάιτεντ απέρριψε δυο φορές τον Χάαλαντ»

bet365

Στην εκπομπή «Stick to Football» του Overlap μίλησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην ποδοσφαιριστή του, Κριστιάνο Ρονάλντο και για τον συμπατριώτη του, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Αποκαλυπτικός Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Stick to Football» του Overlap και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον άλλοτε παίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε ζητήσει να μην παίξει και μετα... παραπονέθηκε.

«Κομμάτι της μεταγραφής του Κριστιάνο ήταν να πάρουμε από το πάθος του, όμως αυτό είχε και τις επιπλοκές του. Ο Γκρίνγουντ, ο Ράσφορντ και ο Μαρσιάλ μπορούσαν να μάθουν από αυτόν. Εϊναι ο καλύτερος, ο πιο πειθαρχημένος και ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και νομίζεις ότι θα τους βοηθήσει.

Όταν έφτασε στο κλαμπ, μου είπε να τον ξεκινήσω για τρία συνεχόμενα παιχνίδια και μετά να τον βάλω στον πάγκο στο τέταρτο παιχνίδι, αλλά είναι τόσο παθιασμένος, που όταν το έκανα αυτό, δεν του άρεσε.

Όσο ήμουν προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά προβλήματα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θυμάμαι στον αγώνα με την Έβερτον όταν βγήκε κατευθείαν από το γήπεδο αφού τον έκανα αλλαγή, αλλά ακολούθησαν περισσότερα προβλήματα μαζί του όταν είχα φύγει από τον σύλλογο.

Είχα καλή σχέση με τον Κριστιάνο και υπάρχει πολύς σεβασμός μεταξύ μας. Νομίζω ότι συμπεριφέρθηκε πολύ καλά στις απογοητεύσεις του όταν ήμουν εκεί», ανέφερε ο Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Έρλινγκ Χάαλαντ και τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον απέρριψε δύο φορές πριν πάει από τη Ντόρτμουντ στη Σίτι.

«Είχα τον Χάαλαντ στη Μόλντε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι, πριν μεταβώ στη Γιουνάιτεντ, τηλεφώνησα στην ομάδα και είπα πως πρέπει να αποκτήσουν αυτό το παιδί. Θα γίνει ένας από τους κορυφαίους. Ήταν τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2018 και είπαν.. όχι. Είχαν αρκετές αναφορές για ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια πουλήθηκε στη Σάλτσμπουργκ.

Είπα ξανά στο σύλλογο να τον αποκτήσει αμέσως, όταν είχε ρήτρα αποδέσμευσης. Το ξέραμε αυτό και κανείς άλλος δεν θα έδινε τα χρήματα – 20 εκατομμύρια, θα ήταν τεράστια ευκαιρία. Ήταν απόφαση της ομάδας να μην προχωρήσει σε αυτό. Δεν κάναμε πρόταση γι' αυτόν μέχρι να αρχίσει να σκοράρει με τη Σάλτσμπουργκ. Μέχρι τότε, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν εκεί, η Γιουβέντους ήταν εκεί, ήταν όλοι εκεί», ανέφερε ο 51χρονος κόουτς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα