Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πονοκέφαλος για Τεν Χαγκ, εκτός για 2-3 βδομάδες ο Χόιλουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πονοκέφαλος για Τεν Χαγκ, εκτός για 2-3 βδομάδες ο Χόιλουντ

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε μέσω ιατρικού ανακοινωθέντος ότι ο Δανός επιθετικός Ράσμους Χόιλουντ θα μείνει εκτός «δύο με τρεις εβδομάδες» μετά από μυϊκό τραυματισμό!

Έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε έξι συνεχόμενους αγώνες της Premier League το περασμένο Σαββατοκύριακο κόντρα στη Λούτον, αλλά δεν θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο κόντρα στη Φούλαμ ή στο ντέρμπι του Μάντσεστερ το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο 21χρονος Ράσμους Χόιλουντ, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα από τα Χριστούγεννα, σκοράροντας επτά γκολ σε έξι αγώνες πρωταθλήματος, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στο «Όλντ Τράφορντ», όμως θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες.

Ο σύλλογος δεν επιβεβαίωσε πώς ήρθε ο τραυματισμός, μόνο ενημέρωσε ότι ο νεαρός επιθετικός θα χάσει σίγουρα τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου με τη Φούλαμ και θα μπορούσε να χάσει έως και τρεις εβδομάδες.

Μετά τη Φούλαμ, η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στη Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Τετάρτης για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, τέσσερις ημέρες πριν από το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Έτιχαντ».Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ φιλοξενεί επίσης την Έβερτον και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πριν από τη διεθνή διακοπή στα τέλη Μαρτίου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα