Η Νότιγχαμ εκπλήρωσε το όνειρο τυφλής οπαδού της (vid)

Η Νότιγχαμ εκπλήρωσε το όνειρο τυφλής οπαδού της (vid)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
not_forest_granny

bet365

Μια ιστορία αγνής αγάπης για τη Νότιγχαμ από την 92χρονη Βέρα Χιλ, η οποία παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας βρέθηκε προσκεκλημένη στο City Ground για να ακούσει το «Mull of Kintyre».

Μια ιστορία που συγκλονίζει και αποτυπώνει τη δύναμη του ποδοσφαίρου. Η Βέρα Χιλ, φίλαθλος της Νότιγχαμ ήταν για πολλά χρόνια... κάτοικος του City Ground. Πιστή στη μεγάλη της αγάπη και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για πολλά χρόνια. Ωστόσο, στα 77 της χρόνια άρχισε να χάνει σταδιακά την όρασή της με συνέπεια να αφήσει τη θέση της στο γήπεδο. Η αγάπη για τη Φόρεστ δεν έσβησε ποτέ, ωστόσο η επιθυμία να βρεθεί στα αγαπημένα της λημέρια δεν έσβησε ποτέ. Η διοίκηση της Νότιγχαμ συγκινημένη από αυτή την ιστορία, έδωσε στην 92χρονη Βέρα Χιλ την ευκαιρία να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο του City Ground και να ακούσει ακόμα μια φορά το «Mull of Kintyre».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα