Λούτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Διπλό για... τετράδα

Λούτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Διπλό για... τετράδα

Γιουνάιτεντ

bet365

Η Γιουνάιτεντ με σύμμαχο την τύχη πήρε σπουδαίο διπλό επί της Λούτον, επικράτησε 2-1 και βρέθηκε στο -4 από την τετράδα.

Ναι, η Γιουνάιτεντ πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη στη σεζόν για πρώτη φορά και πλέον βλέπει... τετράδα! Η Μάντσεστερ επικράτησε 2-1 της Λούτον εκτός έδρας και βρέθηκε στο -5 από την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Τεν Χάαγκ είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά είχε και την τύχη στο πλευρό της, αφού στην τελευταία φάση η Λούτον είχε δοκάρι.

Ολα άρχισαν ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, με τον Ράσμους Χόιλουντ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Σκόραρε στα 37 δευτερόλεπτα, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Premier League που βρίσκει δίχτυα σε έξι συνεχόμενες αναμετρήσεις. Ο Δανός όμως δεν έμεινε εκεί, αφού στο 7΄πέτυχε το 2-0. Στατική φάση, σουτ του Γκαρνάτσο και ο Χόιλουντ με υπέροχο τρόπο πέτυχε το δεύτερό του τέρμα.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν. Βρήκαν μέτρα στο γήπεδο, εκμεταλλεύθηκαν τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και μπήκαν ξανά στο «κόλπο». Ειδικότερα, μείωσαν στο 20ο λεπτό με τον Μόρις, με τον Ονάνα να έχει αργή αντίδραση. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, η οποία θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 37’ με τον Μόρις και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με την πολύ ωραία προσπάθεια του Ντάουντι.

Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριάρχησε. Είχε μεγάλη στιγμή στο 47ο λεπτό, για να κάνει το 3-1 με τον Ράσφορντ και στη συνέχεια, έχασε μοναδικές ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη ήρθε με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 59’, με τον Πορτογάλο να περνά τον Καμίνσκι, να πλασάρει σε κενή εστία, αλλά τον Σάμπι Λοκόνγκα να κάνει την προβολή της χρονιάς. Η δεύτερη είχε ως πρωταγωνιστή τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, που βρέθηκε επίσης απέναντι από τον Γερμανό γκολκίπερ, αλλά νικήθηκε στο 66ο λεπτό. Στο 77’, η Μάντσεστερ είχε ακόμα μια φάση με τον Ράσμους Χόιλουντ να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει το χατ-τρικ. Η Λούτον το πίστεψε και είχεδοκάρι στην τελευταία φάση με τον Μπάρκλεϊ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα