Τότεναμ: Πρόταση 60 εκατομμυρίων για τον Ντε Γιόνγκ

Τότεναμ: Πρόταση 60 εκατομμυρίων για τον Ντε Γιόνγκ

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας

bet365

Επίσημη πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ φέρεται να κατέθεσε η Τότεναμ.

Διατεθειμένη να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι η διοίκηση της Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» διανύουν μια ικανοποιητική σεζόν υπό τις οδηγίες του Ελλληνοαυστραλού τεχνικού και ήδη καταστρώνουν τα πλάνα της επόμενης σεζόν, με τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ να βρίσκεται σε αυτά!

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης η Τότεναμ έχει ήδη καταθέσει πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ολλανδό σταρ της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την κατάσταση του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα» το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025. Οι Άγγλοι ξέρουν ότι η υπόθεση είναι αρκετά δύσκολη ωστόσο θέλουν να προσπαθήσουν καθώς σε περίπτωση επιτυχίας, ο Ντε Γιόνγκ θα ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο του άξονα.

Βέβαια η απάντηση της Μπαρτσελόνα στα 60 εκατομμύρια αναμένεται να είναι αρνητική καθώς στο κλαμπ κοστολογούν τον Ολλανδό στα 100+ εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη ο 25χρονος χαφ φέρεται να θέλει να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα η οποία ωστόσο του προσφέρει συμβόλαιο με αρκετά χαμηλότερες απολαβές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα