Premier League: Τριάρα η Σίτι στην επιστροφή Χάαλαντ, στην τετράδα η Τότεναμ!

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-1 της Μπέρνλι εντός στην επιστροφή του Χάαλαντ στη δράση. Η Τότεναμ πάτησε τετράδα, 3-2 την Μπρέντφορντ.

Η Σίτι επικράτησε εύκολα 3-1 της Μπέρνλι στην επιστροφή του Χάαλαντ κι έπιασε την Άρσεναλ στη 2η θέση της βαθμολογίας. Οι «Πολίτες» μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 17ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Άλβαρες από ωραία μπαλιά του Ματέους Νούνες από δεξιά έκανε το 1-0 για τη Σίτι. Εξι λεπτά αργότερα ο Αργεντινός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ, από υπέροχη ασίστ του Ντε Μπρόινε. Ετσι, ο Βέλγος έφτασε τις 104 ασίστ στην Premier League ξεπερνώντας τον Ρούνεϊ (103) και κυνηγώντας τους Γκιγκς (162) και Φάμπρεγας (111). Η Σίτι βρήκε δίχτυα στο... καλησπέρα του β' μέρους με υπέροχο τελείωμα του Ρόδρι. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πήρε τη θέση του Ντε Μπρόινε γστο τελευταίο 20λεπτο και αποθεώθηκε. Η Μπέρνλι μείωσε 3-1 στις καθυστερήσεις με τον Αλ Ντακίλ.

Τετράδα η Τότεναμ, δύσκολα την Μπρέντφορντ

Η Τότεναμ επικράτησε 3-2 της Μπρέντφορντ και πάτησε τετράδα. Στο 15ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τόνεϊ βρήκε χώρο, ο Βικάριο τον νίκησε, όμως στην επαναφορά ο Μοπέ έκανε το 1-0. Η Τότεναμ βρήκε απαντήσεις χάρη στους Βέρνερ και Ριτσάρλισον. Ο Βραζιλιάνος είχε και γκολ που δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ στο 38'. Ωστόσο, στο 48ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Ουντόγκι από ωραία συνεργασία με τον Βέρνερ ισοφάρισε σε 1-1. Ενα λεπτό αργότερα ο Ριτσάρλισον μοίρασε και ο Μπρέναν Τζόνσον έκανε το 2-1! Με το 7ο γκολ του στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος ο Ριτσάρλισον στο 56' πέτυχε το 3-1. Η Μπρέντφορντ βρήκε δίχτυα στο 67' με τον Τόνεϊ, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την γκάφα του Ουντόγκι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα