Κλοπ: Η Τσέλσι ήθελε να προσλάβει τον Γερμανό την εποχή του Αμπράμοβιτς

Newsroom
klopp_liverpool_sad

bet365

Η Τσέλσι προσπάθησε να προσλάβει τον Γιούργκεν Κλοπ πριν μετακομίσει στο «Άνφιλντ» για χάρη της Λίβερπουλ, αλλά ο Γερμανός τεχνικός δεν ενδιαφέρθηκε να αναλάβει την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εντάχθηκε στη Λίβερπουλ το 2015 μετά από μια επιτυχημένη περίοδο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο τότε ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς προσπάθησε να δελεάσει τον προπονητή στο δυτικό Λονδίνο, σύμφωνα με το βρετανικό «The Athletic», αλλά ο Κλοπ δεν ενδιαφέρθηκε για αυτή την προοπτική, δεδομένης της τάσης του ιδιοκτήτη των Μπλε να απολύει προπονητές μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Κλοπ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, μέχρι τότε φυσικά, θα παλέψει να δημιουργήσει τις... καλύτερες στιγμές του στην ομάδα, που όπως είναι ακόμα μπροστά τους. Να θυμίζουμε ότι ο Γερμανός έχει αντιμετωπίσει την Τσέλσι 22 φορές από τότε που έφτασε στο Άνφιλντ και η ομάδα του έχει βγει νικήτρια 9, με την Τσέλσι να βγαίνει νικήτρια 4 φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα