ΠΑΟΚ: O Γιόνι Κάστρο είπε «αντίο» στη Γουλβς και έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιόνι Κάστρο ετοιμάζεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιόνι Κάστρο αποχαιρέτισε την ομάδα και τους φίλους της Γουλβς, μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας στο «Molineux» και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

«Ο Γιόνι αποχωρεί κοινή συναίνεση μετά από πεντέμισι χρόνια στον σύλλογο. Αποτέλεσε βασικό κομμάτι ορισμένων αξέχαστων σεζόν». Μ’ αυτά τα λόγια η Γουλβς ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1) το τέλος της συνεργασίας της με τον 29χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσει αργά το βράδυ του Σαββάτου (27/1, 23:15) μαζί με τον ατζέντη του.

Ο Γιόνι Κάστρο με τη σειρά του αποχαιρέτισε τους «λύκους» και είπε το δικό του «αντίο» στην αγγλική ομάδα, στην οποία βρισκόταν τα τελευταία 5,5 χρόνια της καριέρας του, γράφοντας στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram…

«5,5 χρόνια στην «αγέλη». Όταν το όνειρο έγινε πραγματικότητα… Ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, για όλη την υποστήριξη με τους τραυματισμούς μου. Η οικογένεια μου μεγάλωσε εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αποτελέσει μέλη της κοινότητάς σας. Μια φορά «λύκος» για πάντα «λύκος», ανέφερε στο μήνυμά του ο 29χρονος Ισπανός μπακ, που θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για 1,5 χρόνο.

@Photo credits: eurokinissi
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα