Μπρέντφορντ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2: Οι Μέλισσες πήραν τη ματσάρα και κράτησαν χαμηλά τους Reds

Βασίλης Μπαλατσός
ivan_toney

bet365

Σε ένα φανταστικό ματς στο Λονδίνο η Μπρέντφορντ πήρε τη νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-2 και άφησε σε δύσκολη θέση την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Επιστροφή με γκολ για τον Ιβάν Τόνεϊ.

Οι Μέλισσες «τσίμπησαν» τη Νότιγχαμ. Σε μια ματσάρα με πέντε γκολ και αρκετές φάσεις η Μπρέντφορντ επικράτησε της Φόρεστ με 3-2, ανέβηκε στη 14η θέση με 22 βαθμούς και άφησε την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στη 16η θέση, με 20 βαθμούς, στο +4 από τη 18η Λούτον, με ματς περισσότερο. Επέστρεψε μετά από 267 ημέρες και σκόραρε ο Ιβάν Τόνεϊ.

Οι Reds πήραν προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με φανταστικό σουτ - βολίδα του Ντανίλο εκτός περιοχής. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 19' με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Τόνεϊ. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας του για παράνομο στοιχηματισμό, ανέλαβε ένα φάουλ, μετακίνησε λίγο την μπάλα και με απευθείας εκτέλεση συνδύασε με γκολ την αγωνιστική του επάνοδο.

Η Μπρέντφορντ γύρισε το ματς στο 58' όταν ο Μι έκανε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γένσεν. Η Νότιγχαμ ισοφάρισε σε 2-2 στο 65' με κεφαλιά του Γουντ έπειτα από γέμισμα του Χάντσον Οντόι από τα αριστερά. Δυο λεπτά αργότερα, στο 68', ο Μανγκαλά σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στην ανατροπή και λίγα δευτερόλπετα αργότερα ο Μοπέ πέτυχε το γκολ της νίκης με φανταστική τελείωμα από το ύψος του πέναλτι.

Βαθμολογία

pl table

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα