Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Κόντα στην μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς (vid)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πλησιάζει στην απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς από την Μονακό

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, που ακούει στο όνομα Ζέλσον Μαρτίνς.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «Maisfutebol» αποκάλυψε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μονακό για την απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, που πήγε στους Μονεγάσκους το καλοκαίρι του 2019 αντί 30 εκατ. ευρώ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με την ομάδα την φετινή σεζόν, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άντι Χίτερ κι έτσι ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει προκειμένου να βρει κάποιο κλαμπ που θα είναι σημαντικός.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν ήταν η μόνη ομάδα που πλησίασε την Μονακό για τον Ζέλσον Μαρτίνς, αφού δέχθηκε προσεγγίσεις τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από την Ρωσία, όμως εκείνος ξεκαθάρισε πως η πρόθεσή του αρχικά είναι να βρει ομάδα στην Premier League.

Και κάπου εκεί η επιθυμία του αυτή ήρθε να «κουμπώσει» ιδανικά με τα «θέλω» της Νότιγχαμ Φόρεστ με αποτέλεσμα τώρα η υπόθεση να βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα