Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τσεκάρει» Οσιμέν, Τόνεϊ και Ταρεμί για να... στηρίξει τον Χόιλουντ!

hojlund_manchester_united

bet365

Έτοιμη να αναζητήσει τη μεταγραφή ενός... βαρβάτου σέντερ φορ δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την Daily Mail, προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες στον Ράσμους Χόιλουντ.

Τι κι αν τα δημοσιεύματα στο Νησί θέλουν τον Έρικ Τεν Χαγκ στα... πρόθυρα της απόλυσης, οι φήμες για τα μεταγραφικά πλάνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «οργιάζουν».

Και μπορεί οι Κόκκινοι Διάβολοι να δαπάνησαν περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Ράσμους Χόιλουντ, όμως ακόμα ο νεαρός φορ δεν έχει καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό στην Premier League. Για αυτό, σύμφωνα με την Daily Mail, ο αγγλικός σύλλογος θα επιθυμούσε να προσγειώσει στο «Ολντ Τράφορντ» έναν ακόμη κεντρικό επιθετικό, ήδη από τον Ιανουάριο, ο οποίος θα αφαιρέσει λίγη πίεση από τους ώμους του Δανού και θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα τα ονόματα τα οποία «τσεκάρει» η Γιουνάιτεντ είναι ιδιαίτερα... δυνατά. Ο λόγος για τον Άιβαν Τόνεϊ της Μπρέντφορντ, που αναμένεται να αποχωρήσει είτε τον χειμώνα είτε το καλοκαίρι από τις Μέλισσες, και τον Μεχντί Ταρεμί, το συμβόλαιο του οποίου με την Πόρτο λήγει τον Ιούνιο του 2024. Στα ραντάρ του συλλόγου εξακολουθεί να βρίσκεται μάλιστα και ο Βίκτορ Οσιμέν.

Φυσικά, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως, ειδικά για τον Άγγλο ή τον Νιγηριανό, οι Κόκκινοι Διάβολοι θα χρειαστεί να βάλουν το... χέρι τους βαθιά στην τσέπη για ακόμη μια φορά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα