Μάντσεστερ Σίτι: Προσφέρει νέο συμβόλαιο χωρίς ρήτρα στον Χάαλαντ

Μάντσεστερ Σίτι: Προσφέρει νέο συμβόλαιο χωρίς ρήτρα στον Χάαλαντ

Ανδρέας Σουλάι
haaland_manchester_city

bet365

Έτοιμη να «δέσει» τον Έρλινγκ Χάαλαντ με νέο συμβόλαιο είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Διατεθειμένη να βάλει τέλος σε κάθε πιθανότητα αποχώρησης του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νορβηγός επιθετικός έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο η ρήτρα των 200 εκατμμυρίων, αφήνει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον αποσπάσει από το Μάντσεστερ κάποια ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 23χρονο killer, με σκοπό την αφαίρεση της ρήτρας. Όπως τονίζει η «Gazzetta dello Sport», οι πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να βελτιώσουν τις αποδοχές του Χάαλαντ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον πείσουν να υπογράψει, ώστε να αφαιρεθεί η ρήτρα.

Στόχος φυσικά για τη Σίτι, είναι να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να διαχειριστεί ολοκληρωτικά την περίπτωση του Χάαλαντ, καθώς δεν αποτελεί μυστικό ότι ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν... καραδοκούν και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν» την πόρτα του Νορβηγού σέντερ φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα