Μπέκαμ: Επιστρέφει ως πρεσβευτής στη Γιουνάιτεντ αν οι Καταριανοί αγοράσουν το κλαμπ

Μπέκαμ: Επιστρέφει ως πρεσβευτής στη Γιουνάιτεντ αν οι Καταριανοί αγοράσουν το κλαμπ

Νίκος Κικίδης
beckham

bet365

Σενάρια επιστροφής του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον ρόλο του πρεσβευτή κάνουν στην Αγγλία, στην περίπτωση που το κλαμπ περάσει στα χέρια των Καταριανών.

Υποψήφιος για τον ρόλο του πρεσβευτή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Σύμφωνα με πληροφορίες του «Talk Sport» που επικαλείται και η «Daily Mail», ο Άγγλος θα μπορούσε να επιστρέψει στους αγαπημένους του Κόκκινους Διάβολους, αλλά υπό έναν πολύ συγκεκριμένο όρο.

Όρος που εξαρτάται από την αγοραπωλησία του κλαμπ και ειδικότερα από τους Καταριανούς. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το όνομα του Μπέκαμ έχει ξεχωρίσει από τη λίστα του Σεΐχη Γιασίμ για τον διαμοιρασμό μελλοντικών ρόλων εφόσον αγοράσει το κλαμπ, κάτι που βέβαια για την ώρα δεν φαίνεται εφικτό.

Οι Glazers άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει... τούμπα τα δεδομένα και κάνουν δεύτερες σκέψεις για την πώληση του κλαμπ, καθώς τόσο η πρόταση του Σεΐχη Γιασίμ όσο και του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δεν τους ικανοποίησε οικονομικά.

Εφόσον πάντως προκύψει κάποια νέα ανατροπή και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περάσει στα χέρια του Κατάρ, τότε ο Μπέκαμ θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά μαζί τους μετά τον ρόλο που είχε αναλάβει ως πρεσβευτής του Μουντιάλ 2022.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα