Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ 2-2: Έσωσε τον βαθμό για τα Σφυριά στο 89' ο Κούντους

Ιάσονας Θεριός
west_ham_newcastle

bet365

Χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Κούντους στο 89ο λεπτό, η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού, Γουέστ Χαμ, απέσπασε την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) από τη Νιουκάστλ και ανέβηκε στην 7η θέση της Premier League. Ισόπαλες Γουλβς και Άστον Βίλα.

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η Γουέστ Χαμ! Με λυτρωτή τον Μοχάμεντ Κούντους, τα Σφυριά, τα οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League, φλέρταραν με την εντός έδρας ήττα απέναντι στη Νιουκάστλ, όμως έδειξαν χαράκτηρα και πήραν την ισοπαλία, βάζοντας φρένο στο σερί τριών νικών της ομάδας του Χάου. Με αυτόν τον βαθμό μάλιστα, σκαρφάλωσαν στην 7η θέση της Premier League, έναν βαθμό πίσω τους βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι.

Μόλις στο 8' οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Σούτσεκ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα από το γύρισμα του Έμερσον και έκανε το 1-0. Οι Καρακάξες πάντως, με μπροστάρη τον Ίσακ γύρισαν τούμπα το ματς. Ο Σουηδός φορ μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε δις στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή στην καρδιά της περιοχής και με τέρματα στο 57' και το 62' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Γουέστ Χαμ όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Στο 89ο λεπτό ο Κούντους με πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Πόουπ και χάρισε στα Σφυριά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μοιρασιά στο Γουλβερχάμπτον

Ισόπαλες με 1-1 έμειναν στο «Μολινό» Γουλβς και Άστον Βίλα, με τους Λύκους να ανεβαίνουν στη 14η θέση της Premier League και τους Βίλανς να παραμένουν στην 5η. Ο Χουάνγκ σκόραρε και πάλι για τους γηπεδούχους, βάζοντάς τους μπροστά στο σκορ στο 53'. Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο, ο Τόρες ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Γουλβς εξαιτίας της αποβολής του Λεμινά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα