Εθνική Αγγλίας: Προς την έξοδο ο Σάουθγκεϊτ μετά το Euro, ονειρεύεται Γκουαρδιόλα!

Προς την έξοδο ο Σάουθγκεϊτ, όνειρο των Άγγλων ο Γκουαρδιόλα

bet365

Σύμφωνα με τη «Daily Mail» ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από την εθνική Αγγλίας μετά το Euro 2024 και στις τάξεις της FA ο ονειρικός στόχος για τη διαδοχή του ακούει στο όνομα Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το EURO 2024 ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για διάκριση με την εθνική Αγγλίας, καθώς εντείνονται οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το τιμόνι των Τριών Λιονταριών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η αγγλική ομοσπονδία αναγνωρίζει την αβεβαιότητα που επικρατεί γύρω από τον Βρετανό ομοσπονδιακό εκλέκτορα και προετοιμάζεται από τώρα για πιθανή απόφασή του να σταματήσει με το τέλος του επερχόμενου EURO, κάνοντας ήδη... όνειρα για τον διάδοχό του.

Και το όνειρο ακούει στο όνομα Πεπ Γκουαρδιόλα! Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί τον διακαή πόθο των διοικούντων την FA, οι οποίοι και είναι διατεθειμένοι σύμφωνα με το δημοσίευμα να κυνηγήσουν την πρόσληψή του, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του στους Πολίτες λήγει το 2025 και ακόμη δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε ένδειξη πως θα ανανέωσει. Κάτι που δεν αποκλείεται πάντως να συμβεί μετά την έλευση του 2024.

Έτσι κι αλλιώς, όμως, η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες, κυρίως σε επίπεδο μισθού αφού το συμβόλαιό του στη Σίτι τού αποφέρει περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Στο κάδρο παραμένουν πάντα και οι Γκρέιαμ Πότερ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Έντι Χάου και Μπρένταν Ρότζερς, με το αγγλικό Μέσο να μην αποκλείει πάντως και ενδεχόμενη παραμονή του Σάουθγκεϊτ μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα