Βενγκέρ: «Του χρόνου η Άρσεναλ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Βενγκέρ: «Του χρόνου η Άρσεναλ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Newsroom
wenger

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει ότι η Άρσεναλ θα κατακτήσει την Premier League την επόμενη σεζόν χάρη και στη μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις.

Η Άρσεναλ επιβεβαίωσε το Σάββατο την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ σε μια μεταγραφή αξίας έως και 117 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Άγγλος διεθνής υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «Κανονιέρηδες» που έκαναν επίσης δικούς τους τους Χάβερτς και Τίμπερ. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα που τερμάτισε δεύτερη πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, έχοντας βρεθεί στην κορυφή του πίνακα για μεγάλο μέρος της σεζόν φιλοδοξεί να... τελείωσει τη δουλειά του χρόνου.

Ο πρώην προπονητής της Αρσέν Βενγκέρ, είναι ευχαριστημένος από τις κινήσεις της ομάδας του αυτό το καλοκαίρι και εκτιμά ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. «Νομίζω ότι είναι μια καλή επένδυση. Συνολικά, προσωπικά πιστεύω ότι έκαναν καλές αγορές, καθώς είναι παίκτες που είναι πλέον ώριμοι, 23, 24, αλλά ακόμα νέοι, οπότε μπορούν να μείνουν μαζί για μερικά χρόνια. Θα έχουν μεγαλύτερη πίεση μετά την περσινή χρονιά, αλλά έχουν μάθει πολλά και μπορούν να δείξουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την πίεση τώρα». Ερωτηθείς για την πρόβλεψή του για τον τίτλο της Premier League την επόμενη σεζόν, απάντησε: «Πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, είναι τόσο απλό»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα