Τσέλσι: Δίνει μια πενταμελή λίστα παικτών στη Γιούβε για να επιλέξει με αντάλλαγμα τον Βλάχοβιτς

Newsroom
Σκόρερ ο Βλάχοβιτς
Η Τσέλσι είπε στη Γιουβέντους ότι μπορεί να επιλέξει από πέντε παίκτες των Μπλε, ως μέρος μιας συμφωνίας ανταλλαγής για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ.

Τον Σέρβο φορ της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, θέλει η Τσέλσι που δίνει μια λίστα με πέντε ονόματα στους Ιταλούς για να επιλέξουν ποιον παίκτη θα ήθελα στο deal ανταλλαγής.

Ο 23χρονος επιθετικός που υπέγραψε στη Γιούβε τον Ιανουάριο του 2022, εν μέσω μεγάλου ενδιαφέροντος από την Άρσεναλ, σκόραρε 10 γκολ σε 27 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, με τον σύλλογο του Τορίνου να χάνει το εισιτήριο για το Champions League λόγω αφαίρεσης 10 πόντων αφού κρίθηκε ένοχος για παραβιάσεις κεφαλαιακών κερδών. Η έβδομη θέση στο πρωτάθλημα οδηγεί στο Europa Conference League την επόμενη σεζόν κι ως εκ τούτου υπάρχουν εικασίες για το μέλλον ορισμένων από τους βασικούς παίκτες του συλλόγου.

Με την Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να έχει ανάγκη από κεντρικό επιθετικό, ο Βλάχοβιτς φαίνεται πως βρίσκεται στην pole position για τη θέση. Η Τσέλσι προσφέρει μάλιστα μια λίστα με πέντε παίκτες στη Γιουβέντους σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport για να προχωρήσει σ' ένα deal ανταλλαγής.

Οι «Μπιανκονέρι» έχουν θέσει ως τιμή 80 εκατομμυρίων ευρώ (περίπου 68,7 εκατομμύρια λίρες) για να πουλήσουν τον 23χρονο. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η ιταλική πλευρά έχει ενημερωθεί ότι μπορεί να επιλέξει από μια λίστα με πέντε παίκτες της Τσέλσι σε μια συμφωνία ανταλλαγής συν μετρητά για τον Βλάχοβιτς.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Λόφτους Τσικ, Πούλισικ, Τρέβο Τσάλομπα, Καλιντού Κουλιμπαλί αλλά και ο Ρομέλου Λουκάκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα