Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέθεσε και πέμπτη προσφορά για την εξαγορά της ο σεΐχης Γιασίμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέθεσε και πέμπτη προσφορά για την εξαγορά της ο σεΐχης Γιασίμ

Θρίλερ της τελευταίας στιγμής με την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο σεΐχης Γιασίμ κατέθεσε νέα προσφορά, πέμπτη κατά σειρά, για να κάνει δική του την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα περιμένει την απάντηση μέχρι την Παρασκευή.

Συνεχίζεται ο σκληρός αγώνας μεταξύ του σεΐχη Γιασίμ του Κατάρ και του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερ. Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail» ο σεΐχης του Κατάρ κατέθεσε καινούργια πρόταση, νο.5 τον αριθμό, προκειμένου να πείσει τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας να του πουλήσουν τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο σεΐχης Γιασίμ μπιν Χαμάντ αλ-Τανί, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έδωσε χρόνο στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απαντήσουν μέχρι την Παρασκευή (09/06). Μετά απ' αυτό το χρονικό διάστημα, η προσφορά θα ισχύει, αλλά δεν θα είναι διαπραγματεύσιμη. Πάντως, και η νέα αυτή προσφορά του σεΐχη, παρ' ότι βελτιωμένη, δεν φτάνει τα 6 δις λίρες, που θέλουν οι Γκλέιζερς.

Είναι άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στη νέα αυτή προσφορά, αφού φημολογούταν πως ήταν εκείνος που είχε το προβάδισμα με τα προηγούμενα δεδομένα. Υπενθυμίζουμε πως στην δική του προσφορά παρέχεται η δυνατότητα στους Γκλειζερς να παραμείνουν στην ομάδα για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως η πλευρά του Σεΐχη γνωστοποίησε πως θα περιμένει την απάντηση των Reds μέχρι την Παρασκευή κι αν δεν έρθει αυτή, τότε θα αποσυρθεί από την κούρσα για την απόκτηση της Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα