Μάντσεστερ Σίτι: «Ζεστό» ενδιαφέρον για τον Κόβασιτς, μιλάει με την Τσέλσι και τον παίκτη

Μάντσεστερ Σίτι: «Ζεστό» ενδιαφέρον για τον Κόβασιτς, μιλάει με την Τσέλσι και τον παίκτη

bet365

Πολύ κοντά στον Ματέο Κόβασιτς παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Σίτι, που επιθυμεί την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής και ήδη ήρθε σε επικοινωνία τόσο με τον Κροάτη όσο και με την Τσέλσι.

Μπορεί ακόμα η Μάντσεστερ Σίτι να μην έχει φτάσει στον απόλυτο στόχο της σεζόν, το τρεμπλ, όμως ήδη έχει αρχίσει να κάνει τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι βέβαιο πως ο Ιλκάι Γκουντογκάν θα συνεχίσει στους Πολίτες, με την Άρσεναλ να τον «λιγουρεύεται», όμως όπως και να έχει οι πρωταθλητές Αγγλίας θα κοιτάξουν να ενισχυθούν στο κέντρο.

Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη έχουν ταυτοποιήσει τον βασικό τους στόχο. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Σίτι ενδιαφέρεται έντονα για τον Ματέο Κόβασιτς της Τσέλσι και ήδη έχει επικοινωνήσει και με τον Κροάτη μέσο και με τους Λονδρέζους.

Και η Guardian επιβεβαίωσε τις επαφές των δύο πλευρών, προσθέτοντας πως η μετακόμιση του Κόβασιτς στο Μάντσεστερ φαντάζει ιδιαίτερα πιθανή, ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου του δεν αναμένεται να αποτελέσουν πρόβλημα, ενώ η Τσέλσι θα ήθελε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να ισοσταθμίσει τα βιβλία της και να προχωρήσει σε αναδόμηση της μεσαίας γραμμής της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα