Γκουαρδιόλα: «Η Ίντερ μπορεί να μας νικήσει στον τελικό»

pep_guardiola

bet365

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, σε δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι και τόνισε πως μπορεί να κερδίσει το τρόπαιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το τρίτο διαδοχικό της πρωτάθλημα και πλέον έχει μπροστά της τον μεγάλο στόχο του ιστορικού τρεμπλ. Στις 3 Ιουνίου οι Πολίτες θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup και στις 10 του ίδιου μήνα θα διεκδικήσουν το πρώτο τους Champions League στον τελικό της Πόλη κόντρα στην Ίντερ.

Οι Νερατζούρι λογίζονται ως απόλυτο αουτσάιντερ, όμως έχουν έναν «θαυμαστή». Τον ίδιο τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός σε δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport» δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι και τόνισε πως η Ίντερ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, όπως έχει κάνει άλλες τρεις φορές.

«Άρχισα να βλέπω μερικά λεπτά από την Ίντερ, κάποιες καταστάσεις, και είμαι εντυπωσιασμένος. Είναι εντυπωσιακά αυτά που κάνουν όπως και η γλώσσα του σώματός τους. Αφού τους είδα, επικοινώνησα με μερικούς φίλους μου στην Ιταλία για να ζητήσω τη γνώμη τους. Όλοι μου είπαν να είμαστε σε εγρήγορση επειδή βλέπουν πολύ σοβαρά τη μάχη του τροπαίου. Το ήξερα ήδη και το αντιλήφθηκα ακόμα περισσότερα βλέποντας στιγμιότυπα της Ίντερ. Φυσικά μπορεί να μας νικήσει η Ίντερ. Έχουν ήδη κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο και εμείς δεν το έχουμε πάρει. Θέλουμε πάντως να παίξουμε καλυτερα για να μην ξανασυμβεί αυτό όπως το 2021.

Έχω παίξει στην Ιταλία, ξέρω την νοοτροπία. Μην ξεχνάτε πως η Serie A ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο πριν από 20 χρόνια και όλοι οι παίκτες και οι προπονητές ήθελαν να παίζουν εκεί. Επιίσης, η Ιταλία έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εξακολουθούν να έχουν αυτή τη νοοτροπία και για αυτό ένας τελικός απέναντι σε ιταλική ομάδα είναι πάντα πονηρός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καταλανός τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα