Γουέστ Χαμ - Λιντς 3-1: Την... σφυροκόπησε και την «έσπρωξε» προς την Championship

Γουέστ Χαμ - Λιντς

bet365

Η Λιντς έχασε με 3-1 από την αδιάφορη Γουέστ Χαμ και πλέον θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Τότεναμ και να χάσουν Έβερτον και Λέστερ για να παραμείνει στην Premier League.

H Γουέστ Χαμ μπορεί να ήταν βαθμολογικά αδιάφορη κόντρα στη Λιντς που «καιγόταν» για βαθμούς, όμως δεν της... χαρίστηκε. Τα Παγώνια προηγήθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου αλλά τα Σφυριά έκαναν την ανατροπή, νίκησαν με 3-1 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για τη σεζόν και έστειλαν την ομάδα του Σαμ Άλάρνταϊς ένα βήμα πιο κοντά στην Championship.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' όταν ο ΜακΚένι εκτέλεσε δυνατά ένα πλάγιο άουτ, έφτασε την μπάλα στην περιοχή, ο Ροντρίγκο έπιασε στον «ύπνο» την ομάδα των Λονδρέζων και με σουτ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 32' όταν ο Πακετά έκανε σκαφτή μπαλιά προς την περιοχή, ο Μπόουεν γύρισε την μπάλα και ο Ράις με σκαστό σουτ από το δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Ρόμπλς.

Τα Σφυριά «γύρισαν» το ματς στο 71' όταν ο Ινγκς έπαιξε κάθετα, ο Μπόουεν «τσίμπησε» την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα. Η Λιντς πάλεψε, όμως το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν η έκταση του σκορ. Στο 90+4' ο Πακετά έκανε φανταστική ατομική ενέργεια, «άδειασε» τρεις ποδοσφαιριστές και γύρισε την μπάλα στον Λαντσίνι, ο οποίος με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πλέον η Λιντς για να σωθεί θέλει την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει την Τότεναμ στο «Elland Roand» και να χάσουν Έβερτον και Λέστερ από Μπόρνμουθ και Γουέστ Χαμ, αντιστοίχως, την ερχόμενη Κυριακή (28/05). Και οι τρεις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή παίζουν στην έδρα τους στην τελευταία «στροφή» της φετινής Premier League

Βαθμολογία:

Η βαθμολογία της Premier League

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα