Μάντσεστερ Σίτι: Το απόλυτο quiz για τη φετινή πρωταθλήτρια!

Μάντσεστερ Σίτι: Το απόλυτο quiz για τη φετινή πρωταθλήτρια!

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Σίτι: Το απόλυτο quiz για τη φετινή πρωταθλήτρια!

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε τα σκήπτρα στην Premier League και το Gazzetta τεστάρει τις γνώσεις σας για τη φετινή πρωταθλήτρια μέσα από quiz εννιά ερωτήσεων.

O «βασιλιάς» παρέμεινε στο θρόνο του! Αν και στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν κυνηγούσε την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε μπροστά στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος κι έκοψε για τρίτη σερί χρονιά πρώτη το νήμα στην κούρσα του πρωταθλητή.

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες, τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να του σερβίρει γκολ και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βρίσκει τη λύση στο δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να φτιάξει την πιο καλοκουρδισμένη μηχανή της Ευρώπης, οι Citizens πάτησαν απότομα γκάζι και δεν το άφησαν μέχρι να ανακηρυχθούν πρωταθλητές.

Πόσο καλά γνωρίζετε ωστόσο τη φετινή εκδοχή των Άγγλων; Το Gazzetta δημιούργησε ένα quiz για να τεστάρει τις γνώσεις σας πάνω στη Μάντσεστερ Σίτι μέσα από εννιά ερωτήσεις, όσα δηλαδή και τα πρωταθλήματα που έφτασαν πλέον οι Πολίτες.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα