La Liga: Παρέμεινε στα... χαμηλά η Χετάφε, επιβλητική νίκη για την Αλμερία

getafe_sad

bet365

Η Χετάφε δεν μπόρεσε να νικήσει την υποβιβασμένη Έλτσε (1-1) και εξακολουθεί να κινδυνεύει όσον αφορά την παραμονή, εμφατική τριάρα της Αλμερία στη Μαγιόρκα.

Σε... μπελάδες εξακολουθεί να βρίσκεται η Χετάφε, η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ήδη υποβιβασμένης Έλτσε εντός έδρας και εξαιτίας του ισόπαλου 1-1 παρέμεινε στη 17η θέση της La Liga, κινδυνεύοντας όσον αφορά τη σωτηρία της.

Ο Μουνίρ άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους μόλις στο 8ο λεπτό, όμως ο άλλοτε κιτρινόμαυρος Λούκας Μπογέ έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Από την πλευρά της, η Αλμερία έφτασε σε σπουδαία εντός έδρας νίκης, επικρατώντας 3-0 της Μαγιόρκα εντός έδρας. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Λαζάρο, ο οποίος με χατ τρικ υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του και την ανέβασε στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα