Έβερτον: Πωλείται με σχεδόν 700 εκατ. ευρώ στην 777 Partners

Έβερτον: Πωλείται με σχεδόν 700 εκατ. ευρώ στην 777 Partners

Νίκη για παραμονή η Έβερτον

bet365

Σύμφωνα με αγγλικό μέσο, η Έβερτον φαίνεται να καταλήγει στα χέρια της 777 partners αντί περίπου 700 εκατ. ευρώ.

Η Έβερτον φαίνεται πως θα πάψει να ανήκει πλέον στον Ιρανό επιχειρηματία Φαρχάντ Μοσιρί, αφού εκείνος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την πώλησή της στο αμερικανό fund 777 Partners. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία επενδύει στο ποδόσφαιρο, αφού στο πορτφόλιό της έχει μία ολόκληρη γκάμα ομάδων ακολουθώντας το μοντέλο της πολυϊδιοκτησίας.

Το κόστος της αγοράς της Έβερτον αναμένεται να φτάσει περίπου τα 700 εκατ. ευρώ και αν όλα πάνε καλά η οριστική συμφωνία θα επέλθει σύμφωνα με την «DailyMail», μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Απομένει φυσικά να δώσει την έγκρισή της και η Premier League για το deal.

Η 777 Partners έχει ακόμη στην κατοχή της το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Τζένοα, της Σταντάρ Λιέγης, της Χέρτα Βερολίνου, του Ερυθρού Αστέρας (της Γαλλίας) και της Βάσκο Ντα Γκάμα και μικρότερα μερίδια στις Σεβίλλη και Μέλμπουρν Βίκτορι.

Υπενθυμίζουμε πως για τα «ζαχαρωτά» βρίσκεται εν εξελίξει η κατασκευή του νέου τους γηπέδου στο Μπράμλεϊ Ντοκ. Αυτή τη στιγμή δίνουν τη «μάχη» τους για να μείνουν στην κατηγορία όντας ακριβώς πάνω από την «ζώνη του υποβιβασμού» στην 17η θέση με 32 βαθμούς, έναν μπροστά από την 18η Λιντς και οι εναπομείναντες δύο αγωνιστικές κόντρα στην Γουλβς (εκτός έδρας) και την Μπόρνμουθ (εντός έδρας) είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα