Λιντς: Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Μίλνερ - Στην pole position η Μπράιτον

Newsroom
Λιντς: Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Μίλνερ - Στην pole position η Μπράιτον

bet365

Η Μπράιτον οδηγεί την κούρσα για τον Τζέιμς Μίλνερ, αλλά η Λιντς κυνηγά την επανένωση με τον Άγγλο μέσο σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Daily Mail».

Ο πολύπειρος μέσος της Λίβερπουλ Τζέιμς Μίλνερ αποχωρεί από το Άνφιλντ στο τέλος της σεζόν και η σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail» αρκετές προτάσεις βρίσκονται στο τραπέζι. Χάρη στη θέση της στον βαθμολογικό πίνανα η Λιντς θεωρείται ως ο πιθανότερος προορισμός για τον 37χρονο πρώην διεθνή Άγγλο.

Ωστόσο, η πρώτη ομάδα του Μίλνερ, η Λιντς, είναι στο κυνήγι και μια συναισθηματική επιστροφή στο Γιορκσάιρ δεν είναι απίθανη σε περίπτωση που η ομάδα της πατρίδας του παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Υπό την προσωρινή καθοδήγηση του Σαμ Αλαρντάις, η Λιντς αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει την τελευταία θέση του υποβιβασμού και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Έβερτον με δύο αγώνες - στη Γουέστ Χαμ και στην έδρα της Τότεναμ - να απομένουν. Η Μπράιτον από πλευράς της αντιπροσωπεύει μια πολύ διαφορετική προοπτική και βρίσκεται στην έκτη θέση, κυνηγώντας το ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ο Μίλνερ πέρασε από τη Λιντς κάνοντας το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών το 2002. Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο το 2003, αλλά έφυγε για τη Νιουκάστλ το 2004, με τον σύλλογο να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα