Μίλνερ: Υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με την Μπράιτον

Μίλνερ: Υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με την Μπράιτον

bet365

Ο 37χρονος Τζέιμς Μίλνερ μετά από οκτώ χρόνια στη Λίβερπουλ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και είναι έτοιμος να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπράιτον.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζει ριζική ανοικοδόμηση του αξόνα της την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και φαίνεται πως εκτός από τον Ναμπί Κεϊτά ούτε ο Τζέιμς Μίλνερ βρίσκεται στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο 37χρονος μέσος αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και μάλιστα έχει ήδη βρει την νέα ποδοσφαιρική του «στέγη», καθώς είναι κοντά στο να υπογράψει στην Μπράιτον.

Η εξαιρετική ομάδα του Ντε Τζέρμπι οδεύει με τα... χίλια προς την έξοδο της στην Ευρώπη και τρέχει ήδη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν, καθώς εκτός από τον Μίλνερ έχει «κλεισμένο» τον Ζοάο Πέδρο. Σύμφωνα με τον Νικολό Σιρά σύντομα ο πολύπειρος χαφ αναμένεται άμεσα να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με του Γλάρους, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μίλνερ έγινε κάτοικος Μέρσεϊσαϊντ το 2015 όταν υπέγραψε στη Λίβερπουλ ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι. Με τους Reds έχει 328 εμφανίσεις και έχει σηκώσει Champions League, Κύπελλο, League Cup, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, Super Cup εγχώριο και Ευρώπης και την Premier League. Με τους Πολίτες είχε παίξει 203 φορές και είχε πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα και από ένα FA Cup, League Cup και εγχώριο Super Cup.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα