Γουέστ Χαμ: Σκέφτεται να απολύσει τον Μόγιες και να αποκτήσει τον Μάρκο Σίλβα

Γουέστ Χαμ: Σκέφτεται να απολύσει τον Μόγιες και να αποκτήσει τον Μάρκο Σίλβα

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Dailymail», ο Μάρκο Σίλβα είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στην Γουέστ Χαμ, παρ' ότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Φούλαμ.

Η αγγλική ιστοσελίδα «Dailymail» αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης (10/05) πως η Γουέστ Χαμ είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκο Σίλβα, αν προβεί στην απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες.

Τα «σφυριά» δεν είναι καθόλου ικανοποιημένα από την φετινή πορεία της ομάδας και κάνουν σκέψεις για πρόωρη λύση της συνεργασίας τους με τον Σκωτσέζο τεχνικό, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται κανονικά το καλοκαίρι του 2024. Ο Μόγιες βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από τον Δεκέμβριο του 2019 και επειδή η προηγούμενη σεζόν του ήταν αρκετά καλή, ενώ και φέτος ακόμα η ομάδα βρίσκεται εντός της διεκδίκησης του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας της, μιας και την έχει φτάσει στα ημιτελικά του UEFA Conference League, υπάρχουν αμφιβολίες αναφορικά με την απόφαση που πρέπει να παρθεί για το μέλλον της μεταξύ τους συνεργασία.

Σε περίπτωση που τελικά όντως επιλέξουν να χωρίσουν οι δρόμους τους, τα «σφυριά» έχουν ήδη μία λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του, στην οποία προεξέχει και το όνομα του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ναι μεν έχει συμβόλαιο με την Φούλαμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, στην οποία και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αλλά υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στην μεταξύ τους συνεργασία ύψους 7 εκατ. ευρώ.

Σίγουρα, οι «Κότατζερς» δεν θέλουν να αφήσουν τον προπονητή τους να φύγει, με την διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου να είναι άκρως ικανοποιημένη από τα αποτέλεσμα της δουλειάς του, που έχει φέρει την ομάδα στην 10η θέση με 48 βαθμούς και μόλις επτά μακριά από την πρώτη επτάδα που οδηγεί στην Ευρώπη, και να προσπαθεί να πετύχει μία νέα συμφωνία που θα εξασφαλίσει την παραμονή του για περισσότερα χρόνια στον πάγκο της, εξαφανίζοντας ή αυξάνοντας την υπάρχουσα ρήτρα. Ο ίδιος είναι χαρούμενος στην Φούλαμ και ανοιχτός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Πάντως, η Γουέστ Χαμ δεν θα «παίξει» μόνη της το καλοκαίρι για τον Πορτογάλο πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, αφού προπονητή θα ψάχνουν το καλοκαίρι και οι Τότεναμ, Κρίσταλ Πάλας, Λιντς, Νότιγχαμ Φόρεστ, Λέστερ και Σαουθάμπτον και ο Σίλβα βρίσκεται στα υπόψιν όλων αυτών των ομάδων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα