Φούλαμ - Λέστερ 5-3: Τη βύθισε...

Newsroom
Στο ρελαντί η Φούλαμ

bet365

Η Φούλαμ διέλυσε με 5-3 τη Λέστερ και τη... βύθισε! Οι Λονδρέζοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς, έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Σε ένα από τα κρισιμότερα ραντεβού της σεζόν, η Λέστερ φάνηκε ασυνεπής, αφού γνώρισε τη συντριβή με 5-3 από τη Φούλαμ. Ετσι, παρέμεινε στο όριο της επικίνδυνης ζώνης, αλλά με ματς περισσότερο από τους ανταγωνιστές της. Εντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Λέστερ...

Η Φούλαμ μπήκε δυνατά και στο 20λεπτο είχε ουσιαστικά «σφραγίσει» τη νίκη. Το σκορ άνοιξε ο Γουίλιαν στο 10ο λεπτό, για να έρθει ο Κάρλος Βινίσιους στο 18’ να πετύχει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά, πίεσαν, αλλά τα κενά στην άμυνα ήταν πολλά. Ετσι, στο 44' ήρθε και τρίτο γκολ από τους Λονδρέζους, με σκόρερ τον Κέρνεϊ. Ο ίδιος παίκτης στο 51' πέτυχε το 4-0. Η Λέστερ αντέδρασε και στο 59' ο Μπαρνς μείωσε σε 4-1. Επτά λεπτά μετά, ο Βάρντι είχε την ευκαιρία να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, αλλά νικήθηκε από τον Λένο Στο 70' ο Γουίλιαν έβαλε τέλος στις ελπίδες, αφού πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Μάντισον στο 81' με πέναλτι και ο Μπαρνς στο 89' από γκάφα του Ντάφι διαμόρφωσαν το 5-3.

Βαθμολογία Premier League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα