Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ υπερασπίστηκε τον Ντε Χέα μετά την μοιραία γκάφα του κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ υπερασπίστηκε τον Ντε Χέα μετά την μοιραία γκάφα του κόντρα στη Γουέστ Χαμ

bet365

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, στήριξε τον Ντε Χεά παρά το μοιραίο του λάθος κόντρα στη Γούεστ Χαμ και δήλωσε ότι θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Δίκτυ προστασίας από τον Έρικ Τεν Χαγκ στον Νταβίντ ντε Χέα με τον Ολλανδό τεχνικό να εκφράζει την επιθυμία ο έμπειρος κίπερ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, παρά το τραγικό λάθος του που χάρισε την ουσία στη Γουέστ Χαμ τη νίκη με 1-0. Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με τα «Σφυριά» στο στάδιο του Λονδίνου, ο Ισπανός κίπερ άφησε ένα απλό σουτ του Σαΐντ Μπενραχμά να... περάσει μέσα από το δεξί του χέρι για το 1-0 των «Χάμερς» που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Το μέλλον του Ισπανού τερματοφύλακα ήταν ήδη αβέβαιο στους «Κόκκινους Διαβόλους», δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι και δεν έχει συμφωνήσει ακόμη για επέκταση, αλλά ο Τεν Χαγκ δήλωσε ότι το τελευταίο λάθος δεν αλλάζει την εμπιστοσύνη που έχει στον 32χρονο πορτιέρε. «Έχει τα περισσότερα clean sheets στην Premier League. Δεν θα ήμασταν σε αυτή τη θέση χωρίς αυτόν. Δεν υπάρχουν ανησυχίες. Συμβαίνουν αυτά. Ως ομάδα πρέπει να το αντιμετωπίσεις, πρέπει να δείξεις χαρακτήρα και ανθεκτικότητα και να ανακάμψεις. Θέλουμε να μείνει και θέλουμε να επεκτείνει το συμβόλαιό του».

Η Γιουνάιτεντ πλέον πρέπει να τρέξει στην κούρσα για την πρώτη τετράδα, με τη Λίβερπουλ να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της, αν και έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα