Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανώτερη η πρόταση εξαγοράς του Ράντκλιφ, ξεπερνάει τα 5,6 δισ. ευρώ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανώτερη η πρόταση εξαγοράς του Ράντκλιφ, ξεπερνάει τα 5,6 δισ. ευρώ!

Νίκος Κικίδης
manchester_united_5

bet365

Αλλαγή σκυτάλης στην κούρσα για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σερ Τζιμ Ράντκλιφ να καταθέτει πρόταση που τον χρίζει πλέον φαβορί απέναντι στους Καταριανούς.

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ineos και ο Σερ Τζιμ Ράντκλιφ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Λίγες ώρες μετά την τελική πρόταση που κατέβαλαν οι Καταριανοί προς τους Glazers, ο Βρετανός κροίσος απάντησε με προσφορά που φέρνει τους αντιπάλους του σε δύσκολη θέση...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», η πρόταση του Ράντκλιφ ξεπερνά τα 5,6 δισεκατομμύρια ευρώ για το 69% των μετοχών του συλλόγου, τη στιγμή που το Κατάρ προσφέρει 5 δισεκατομμύρια ευρώ για την πλήρη εξαγορά των Κόκκινων Διάβολων!

Παράλληλα ο Ράντκλιφ έχει αφήσει ανοικτό «παράθυρο» στους Τζόελ και Άβρααμ Γκλέιζερ να διατηρήσουν ένα ποσοστό μετοχών του συλλόγου, γλυκαίνοντας ακόμα περισσότερο το deal προς την πλευρά των Αμερικανών.

Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως πλέον εξέπνευσε η προθεσμία για τις τελικές προτάσεις που μπορούν να καταθέσουν οι υποψήφιοι αγοραστές, τότε εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα πως ο Ράντκλιφ φαίνεται να πήρε τα ηνία της κούρσας στην κρίσιμη τελευταία «στροφή»!

Την ίδια στιγμή βέβαια οι Καταριανοί δεν έχουν χάσει την ελπίδα τους και ποντάρουν στο γεγονός πως έχουν δεσμευτεί να κάνουν επενδύσεις και σε επίπεδο υποδομών, κάτι που πιστεύουν ότι θα τους χαρίσει το πλεονέκτημα στη «μάχη» που δίνουν κόντρα στην Ineos και την Elliot Management.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα