Premier League: «Σόκαρε» τη Νότιγχαμ με ανατροπή η Μπρέντφορντ, εξάρα της Μπράιτον στη Γουλβς

Ιάσονας Θεριός
Premier League: «Σόκαρε» τη Νότιγχαμ με ανατροπή η Μπρέντφορντ, εξάρα της Μπράιτον στη Γουλβς

bet365

Η Μπρέντφορντ έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη Νότιγχαμ όμως με φοβερή ανατροπή (2-1) στέρησε την πολύτιμη βαθμολογική ανάσα από τη Φόρεστ, την ώρα που η Μπράιτον διέσυρε με εξάρα τη Γουλβς και έμεινε ζωντανή στο ευρωπαϊκό όνειρο.

Σοκ για τη Νότιγχαμ! Οι Ρεντς έφτασαν κοντά στο δεύτερο διαδοχικό τους τρίποντο στην Premier League, το οποίο θα συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια παραμονής της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο η Μπρέντφορντ είχε... διαφορετική άποψη. Οι Μέλισσες πήραν δραματική νίκη με ανατροπή (2-1) και άφησαν την ομάδα του Κούπερ στη 17η θέση, στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Φόρεστ μπόρεσε να ανοίξει το σκορ σις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν η μπάλα μετά από κόντρες έπεσε στα πόδια του Ντανίλο, ο οποίος από την καρδιά της περιοχής δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει στα δίχτυα. Η Μπρέντφορντ έψαξε την απάντησή της και οι Ρεντς προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους χώρους στην πλάτη της όμως εν τέλει υπέκυψαν στην έντονη πίεση. Στο 82ο λεπτό, ο Τόνεϊ με εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Νάβας, ενώ στις καθυστερήσεις το αριστερό σουτ του Ντασίλβα νίκησε εκ νέου τον Κοσταρικανό, χαρίζοντας στις Μέλισσες τη νίκη που τις ανέβασε στους 50 βαθμούς.

Άνοιξε τα φτερά της για Ευρώπη η Μπράιτον

Η εκπληκτική Μπράιτον επέστρεψε εμφατικά στις νίκες και διασύροντας τη Γουλβς με εντός έδρας εξάρα διατήρησε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη κάτι παραπάνω από ζωντανές. Ο Ντε Τσέρμπι μετά τον σκληρό αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup και την ήττα από τη Νότιγχαμ ξεκούρασε τρία από τα βασικότερα γρανάζια του, τους Καϊσέδο, Μακ Άλιστερ και Μιτόμα, όμως ακόμα κι έτσι, οι Γλάροι ήταν σαρωτικοί.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Ουντάβ άνοιξε το σκορ, ενώ η εντυπωσιακή ντοπιέτα του Πασκάλ Γκρος (13', 26') και η κεφαλιά του Γουέλμπεκ στο 39' έκαναν το 4-0 και επί της ουσίας... τελείωσαν τη δουλειά από το ημίχρονο. Ο άλλοτε διεθνής Άγγλος «χτύπησε» ξανά στο 48' και η πανέμορφη λόμπα του Ουντάβ στο 66' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Μπράιτον πετυχαίνει έξι γκολ σε παιχνίδι της Premier League.

Η βαθμολογία της Premier League

Η βαθμολογία της Premier League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα