Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδοί της τραγουδούν «Χάρι Κέιν θα σε δούμε τον Ιούνιο» στο ματς με τους Σπερς (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδοί της τραγουδούν «Χάρι Κέιν θα σε δούμε τον Ιούνιο» στο ματς με τους Σπερς (vid)

Newsroom
harry_kane

bet365

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκλεισαν ραντεβού» με τον Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Πέμπτης (27/04) στο γήπεδο της Τότεναμ.

Λόγω της απουσίας του τερματοφύλακα Ούγκο Γιορίς, ο Χάρι Κέιν, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2). Ο Άγγλος διεθνής έχει συνδεθεί έντονα με μια καλοκαιρινή μεταγραφή στο «Όλντ Τράφορντ» και ορισμένοι φίλοι της ομάδας συμπεριφέρονται ήδη σαν να έχει τελειώσει η υπόθεση. Συγκεκριμένα ακούστηκαν να τραγουδούν «Χάρι Κέιν, θα σε δούμε τον Ιούνιο» προς τον άσο των «Σπερς».

Το μέλλον του Κέιν μοιάζει αβέβαιο και οι συζητήσεις για την οριστική αποχώρησή του από τον σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου έχουν ενταθεί σοβαρά, με τις πιθανότητες να υπογράψει νέο συμβόλαιο να μειώνονται αισθητά. Θυμίζουμε ότι βρετανικά Μέσα ανέφεραν πως η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο 300.000 λιρών την εβδομάδα για να τον πείσουν να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Δείτε το βίντεο:

@mufchants Harry Kane, we'll see you in June! #manutd #Tottenham #fans #Chant #Kane #transfer ♬ original sound - MUFChants
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα