Χάαλαντ: Δικό του το ρεκόρ τερμάτων της Premier League, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε! (vid)

Χάαλαντ: Δικό του το ρεκόρ τερμάτων της Premier League, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε! (vid)

Ασταμάτητος ο Χάαλαντ βαδίζει για all-time ρεκόρ της Premier League από τον Μάρτιο

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σφράγισε τον θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ και έγινε αυτόματα ο ρέκορντμαν τερμάτων σε μια σεζόν 38 αγωνιστικών, με επτά παιχνίδια... στο χέρι!

Το ντέρμπι τίτλου εξελίχθηκε σε επίδειξη δύναμης για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ και σε ένα ματς-ορόσημο για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός ήταν εξαιρετικός απέναντι στους Κανονιέρηδες, σέρβιρε δύο ασίστ στον Κέβιν Ντε Μπρόινε και στο 90+5' σφράγισε τον θρίαμβο με το τέταρτο γκολ της Σίτι, ένα γκολ που του χάρισε το all-time ρεκόρ τερμάτων της Premier League στην εποχή των 38 αγωνιστικών!

Το κοντέρ του έφτασε τα 33 γκολ, ένα περισσότερο από όσα πέτυχε ο Μο Σαλάχ στην τρομερή πρώτη του χρονιά με τη Λίβερπουλ τη σεζόν 2017-18. Μόνο που το «θωρηκτό» των Σίτιζενς κατάφερε να σπάσει την επίδοση του Αιγύπτιου σε επτά λιγότερες αγωνιστικές!

Πλέον, ο Χάαλαντ βαδίζει εκ του ασφαλούς να ξεπεράσει και την ακόμα υψηλότερη επίδοση των 34 γκολ που κατέχουν από κοινού οι Άλαν Σίρερ και Άντι Κόουλ, οι οποίοι το πέτυχαν μέχρι το 1995 όταν η Premier League είχε 42 «στροφές».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα