Παρί Σεν Ζερμέν: Η «Mirror» στέλνει τον Νεϊμάρ στην Τσέλσι του Μπόελι

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Η «Mirror» στέλνει τον Νεϊμάρ στην Τσέλσι του Μπόελι

bet365

Μετά το ενδιαφέρον του Τοντ Μπόελι για τον Νεϊμάρ στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει το καλοκαίρι με προορισμό το δυτικό Λονδίνο.

Νέες περιπέτειες στον ορίζοντα για τον Νεϊμάρ. Τουλάχιστον έτσι αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Mirror». Η επόμενη σεζόν μπορεί να βρει τον διεθνή Βραζιλιάνο στην Premier League και την Τσέλσι, με τους Παριζιάνους να φέρονται πρόθυμοι να τον πουλήσουν στους «μπλε» του Τοντ Μπόελι.

Πιο αναλυτικά, το βρετανίκο Μέσο αναφέρει πως η υπόθεση του «Νει» είναι προτεραιότητα για την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι. Ο 31χρονος διανύει μια ακόμα χρονιά με τραυματισμούς και παραμένει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου.

Η νέα εσωτερική κατεύθυνση των πρωταθλητών Γαλλίας σχετικά με τα πολύ ακριβά συμβόλαια καθιστά αμφίβολη την παραμονή του έμπειρου επιθετικού στο Παρίσι. Εκεί έρχεται το ενδιαφέρον του νέου ιδιοκτήτη της Τσέλσι Τοντ Μπόελι ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση νωρίτερα φέτος με τον Νεϊμάρ για να διερευνήσει τη διαθεσιμότητά του παίκτη. Το ενδιαφέρον αυτό λοιπόν μπορεί να αναζωπυρωθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα