Τότεναμ: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Στελίνι

Τότεναμ: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Στελίνι

Νίκος Κικίδης
Αποχωρεί από την Τότεναμ ο Στελίνι

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ μετά από μόλις... τέσσερις αγώνες αποτελεί ο Κριστιάν Στελίνι, με τον Ράιαν Μέισον να τον διαδέχεται στον πάγκο.

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ! Η καταθλιπτική εμφάνιση των Spurs και το βαρύ 6-1 που υπέστη από τη Νιούκαστλ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Κριστιάν Στελίνι στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος τελικά άντεξε μόλις... τέσσερα παιχνίδια ως πρώτος προπονητής.

Όπως ανακοινώθηκε από το κλαμπ, τις τύχες της ομάδας θα αναλάβει ο Ράιαν Μέισον έως το τέλος της σεζόν, με τον Άγγλο να σηκώνει άμεσα μανίκια για τη δεύτερη θητεία του ως υπηρεσιακός τεχνικός των Spurs.

Είχε προηγηθεί άλλωστε και το πέρασμά του πίσω στον Απρίλιο του 2021 όταν είχε κληθεί να διαδεχτεί τον Ζοσέ Μουρίνιο, προτού τελικά αναλάβει ο Αντόνιο Κόντε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Πλέον στο Λονδίνο επικεντρώνονται πλήρως στην εύρεση ενός νέου προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο από την επόμενη σεζόν, με τα αγγλικά ΜΜΕ να θεωρούν ως επικρατέστερη επιλογή εκείνη του Λουίς Ενρίκε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα