Νιουκάστλ - Τότεναμ 6-1: Τη συνέτριψε από τα... αποδυτήρια

Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν τον θρίαμβο επί της Τότεναμ

bet365

Η απίστευτη Νιούκαστλ με ποδοσφαιρικό «show» στο πρώτο μέρος διέλυσε την... εκτός τόπου και χρόνου Τότεναμ με 6-1 και «ξέφυγε» στο +6 από τους 5ους Σπερς. «Περίπατος» για τη Γουέστ Χαμ στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Η πεντάμορφη Νιούκαστλ και το... τέρας Τότεναμ. Η ομαδάρα του Έντι Χάου με οδηγό ένα αδιανότητο 20λεπτο με πέντε γκολ σε ισάριθμες τελικές, συνέτριψε στο «St. Jame's Park» τους Σπερς, που ουσιαστικά δεν βγήκαν ποτέ από τα αποδυτήρια, με το θριαμβυετικό 6-1. Οι γηπεδούχοι είναι στην τρίτη θέση 59 βαθμούς, στο +6 από τους Λονδρέζους, οι οποίοι έμειναν στην πέμπτη θέση της Premier League.

Ουσιαστικά το ματς είχε ολοκληρωθεί από το 9ο λεπτό. Ο Μέρφι άνοιξε το σκορ πριν προλάβουν καν να συμπληρωθούν δύο λεπτά, στο 6' ο Ζοέλιντον διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του και στο 9' ο Μέρφι με τρομερή «βολίδα» εκτός περιοχής τίναξε τα δίχτυα του Γιορίς.

Ο Αλεξάντερ Ίσακ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη δεδομένη νίκη των Magpies με δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (19' και 21'). Αυτό ήταν το δεύτερο γρηγορότερο 5-0 που καταγράφει ομάδα στην ιστορία της Premier League, μετά από πέντε τέρματα που είχε πετύχει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γουότφορντ το 2019 μέσα σε 18 λεπτά.

Η Τότεναμ στο 49' πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Χάρι Κέιν μετά από ασίστ του Χόιμπιεργκ. Ο Κάλουμ Γουίλσον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 66' αντί του Ίσακ και στο 67' διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Νιουκάστλ: Πόουπ, Τρίπιερ (70' Μανκίγιο), Φαμπιάν Σαρ (74' Λασέλς), Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες (70' Γκόρντον), Γουίλοκ, Μέρφι (66' Αλμιρόν), Ίσακ (66' Γουίλσον), Ζοέλιντον

Τότεναμ: Γιορίς (46' Φόρστερ), Πόρο, Ρομέρο, Ντάιερ, Πέρισιτς, Σκιπ, Παπέ Σαρ (23' Σάντσες), Χόιμπιεργκ, Κουλουσέβσκι (72' Ντανζούμα), Κέιν, Σον (83' Ρισάρλισον)

Πάρτι παραμονής για τη Γουέστ Χαμ

H Ευρωπαία Γουέστ Χαμ πήρε ακόμα μια σημαντική νίκη στην πορεία της προς την παραμονή στην Premier League. Τα Σφυριά με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League νίκησαν στην έδρα της Μπόρνμουθ με 0-4.

Οι Λονδρέζοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο 5' με τον Αντόνιο και στο 12' ο Πακετά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 43' ο Ράις πέτυχε το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Στο 72' ο Φορνάλς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Μπόουεν και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα