Αυτό δεν υπάρχει: Νιουκάστλ - Τότεναμ 5-0 στο 21' με 5/5 τελικές προσπάθειες!

magpiessss

bet365

Σοκ για την Τότεναμ! Με μόλις πέντε τελικές στα πρώτα 21 λεπτά η Νιουκάστλ μπόρεσε να ανεβάσει τον δείκτη το σκορ στο 5-0, στήνοντας πάρτι στο «St' James's Park».

Τι πρώτο 20λεπτο για τη Νιουκάστλ! Η ομάδα του Χάου μπήκε με το... μαχαίρι στα δόντια στο, κρίσιμο όσον αφορά τη μάχη της τετράδας, εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ και με εξωφρενική αποτελεσματικότητα την παρέσυρε στις διαθέσεις της.

Μεταξύ του 2ου και του 9ου λεπτού ο Μέρφι με δύο τέρματα και ο Ζοέλιντον με ακόμα ένα, έκαναν ταχύτατα το 3-0. Στη συνέχεια η... σκόνη «κάθισε» για λίγο, μέχρι να πάρει το «όπλο» του ο Αλεξάντερ Ίσακ. Ο Σουηδός νίκησε δις σε δύο λεπτά, στο 19' και το 21', τον Γιορίς και υπέγραψε αυτό το τρελό 20λεπτο. Η Τότεναμ βρέθηκε σε σοκ και στο 23' ο Κρίστιαν Στελίνι αφαίρεσε τον Σαρ, περνώντας στη θέση του στα στόπερ τον Ντάβινσον Σάντσες.

Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο γρηγορότερο 5-0 που καταγράφει ομάδα στην ιστορία της Premier League, μετά από πέντε τέρματα που είχε πετύχει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γουότφορντ το 2019 μέσα σε 18 λεπτά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα