Φούλαμ - Λιντς 2-1: Παραμένουν σε τροχιά... επικίνδυνης ζώνης τα Παγώνια

Οι παίκτες της Φούλαμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Λιντς

bet365

Η Φούλαμ νίκησε εντός έδρας την Λιντς με 2-1, την ανάγκασε σε τρίτη διαδοχική ήττα και την κράτησε σε... τροχιά της ζώνης του υποβιβασμού.

Η Φούλαμ πήρε «back to back» τρίποντο, καθώς μετά τη νίκη επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» επικράτησε της Λιντς εντός έδρας με 2-1 και την ανάγκασε σε τρίτη διαδοχική ήττα. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην 9η θέση με 45 βαθμούς, ενώ τα Παγώνια είναι στην 16η με 29, στο +2 από την 17η Έβερτον και την 18η Νότιγχαμ, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 58'. Ο Γουίλιαν έβγαλε τη σέντρα, ο Μελιέ βρήκε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να «καθαρίσει» και ο Χάρι Γουίλσον με βολέ άνοιξε το σκορ. Στο 72' ο Ρόμπινσον έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Μελιέ και πάλι δεν υπολόγισε σωστά τη φάση, με αποτέλεσμα ο Αντρέας Περέιρα να σουτάρει σε κενή εστία και να δώσει «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 79' με αυτογκόλ του Παλίνια και οι γηπεδούχοι διατήρησαν το 2-1 μέχρι το φινάλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα