Φούλαμ - Λιντς 2-1: Παραμένουν σε τροχιά... επικίνδυνης ζώνης τα Παγώνια

Οι παίκτες της Φούλαμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Λιντς
Η Φούλαμ νίκησε εντός έδρας την Λιντς με 2-1, την ανάγκασε σε τρίτη διαδοχική ήττα και την κράτησε σε... τροχιά της ζώνης του υποβιβασμού.

Η Φούλαμ πήρε «back to back» τρίποντο, καθώς μετά τη νίκη επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» επικράτησε της Λιντς εντός έδρας με 2-1 και την ανάγκασε σε τρίτη διαδοχική ήττα. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην 9η θέση με 45 βαθμούς, ενώ τα Παγώνια είναι στην 16η με 29, στο +2 από την 17η Έβερτον και την 18η Νότιγχαμ, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 58'. Ο Γουίλιαν έβγαλε τη σέντρα, ο Μελιέ βρήκε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να «καθαρίσει» και ο Χάρι Γουίλσον με βολέ άνοιξε το σκορ. Στο 72' ο Ρόμπινσον έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Μελιέ και πάλι δεν υπολόγισε σωστά τη φάση, με αποτέλεσμα ο Αντρέας Περέιρα να σουτάρει σε κενή εστία και να δώσει «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 79' με αυτογκόλ του Παλίνια και οι γηπεδούχοι διατήρησαν το 2-1 μέχρι το φινάλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα