Τσέλσι: Σύνομιλίες με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Τσέλσι: Σύνομιλίες με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Τσέλσι: Σύνομιλίες με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο
Σύμφωνα με το Skysports, η Τσέλσι έκανε συζητήσεις με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ως μέρος της διαδικασίας που κάνει στην αναζήτηση του νέου της προπονητή.

Η Τσέλσι είχε συνάντηση με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ως μία διερευνητική επαφή στην αναζήτηση που κάνει για την εύρεση του νέου τεχνικού της ομάδας. Σύμφωνα με το Skysports, το ρεπορτάζ του οποίου αποκάλυψε και την συνάντηση με τον Αργεντίνο τεχνικό, εκείνος θα αξιολογήσει τις επιλογές του καλοκαίρι, αφού προετοιμάζεται για την κατάλληλη ευκαιρία. Ο Ποτσετίνο έχει δεχθεί δύο προσεγγίσεις τους τελευταίους μήνες από την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ έχει απορρίψει κι άλλες προσφορές διαφόρων ευρωπαϊκών ομάδων.

Όσον αφορά την Τσέλσι τώρα, συνεχίζει να αναζητεί τον καταλληλότερο για να του εμπιστευτεί το νέο της πρότζεκτ στο οποίο έχουν επενδυθεί τόσα εκατομμύρια ευρώ μετά τις απολύσεις των Τόμας Τούχελ και Γκρέιχαμ Πότερ. Έχει καταλήξει σε μία λίστα πέντε υποψηφιών και στο πλαίσιο αυτής έγινε και η συνάντηση με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για τον οποίο τρέχουν μεγάλη εκτίμηση οι άνθρωποι της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα